Over Energy & Health Campus

In een bijzonder duinlandschap in het Noord-Hollandse Petten, omringd door beschermd natura 2000 gebied, ligt de Energy & Health Campus (EHC). Op dit unieke bedrijventerrein van zo’n 70 hectare, vinden sinds de jaren 60 toekomstgerichte maatschappelijke onderzoeks- en bedrijfsactiviteiten plaats rond energie en gezondheid.

De Energy & Health Campus is meer dan een terrein met een verzameling gebouwen. De organisaties op de campus en hun nationale en internationale samenwerkingspartners bundelen hun krachten en komen hierdoor tot succesvolle en duurzame ontwikkelingen. De vele laboratoriums en onderzoeksfaciliteiten zijn uniek in de wereld. Zij dragen bij aan de energietransitie en bedienen vele ziekenhuizen. Zo’n 30.000 patiënten zijn voor hun medische behandeling (van o.a. kanker) afhankelijk van de behandelingen, die doorlopend ontwikkeld worden op onze campus. Dit maakt het werk belangrijk en dankbaar.

De Campus is de thuisbasis van meer dan 1.600 medewerkers van zo’n 69 nationaliteiten. Zij werken bij NRG|PALLAS, TNO, Curium, JRC (Europese Commissie) of I-SEC.  Op de Energy & Health Campus zetten we in op samenwerking, open innovatie, het onderwijs en de ontwikkeling van een campus community. We organiseren events, workshops, sportactiviteiten en ontvangen diverse groepen op de campus voor uitleg en presentaties. Van ministers tot omwonenden. We zijn samen actief op banenmarkten en carrièrebeurzen waar we laten zien, welke beroepsprofielen op Mbo-, Hbo- en Wo-niveau er zijn op de campus. Je kunt er levenslang leren en je loopbaanbestendig door ontwikkelen in verschillende functies.

Tijdens de KBBBD stellen wij graag twee dagen het terrein open voor werkzoekenden en studenten. Een unieke kans om eens binnen te kijken op de campus. Door de bijzondere ontwikkelingen op de Energy & Health Campus, is het terrein besloten en niet zomaar toegankelijk, daarom is het noodzakelijk je van tevoren aan te melden voor een bezoek aan de EHC.

Wat is er te doen?

De Energy & Health Campus is de thuisbasis voor NRG|PALLAS, TNO, Curium en JRC, I-SEC verzorgd de bewaking. In ons Forum kan je meer informatie ophalen over de verschillende bedrijven op de EHC, je kan meedoen met 1 van de workshops of je gaat mee met een bedrijfsbezoek waar je je vooraf voor op hebt gegeven. Je kan ons bezoeken op woensdag 20 maart of zaterdag 23 maart 2024.

Aanmeldprocedure: We zitten helemaal vol, aanmeldingen zijn niet meer mogelijk. 

Wij nodigen jou als Mbo-, Hbo-, Wo-student (18+) van harte uit je in te schrijven voor dit bezoek. Wil je nog eens switchen van baan in je carrière en ben je benieuwd wat de EHC je kan bieden, meld je dan aan voor een bezoek. Een unieke kans om eens binnen te kijken op de campus! Onze locatie is minder geschikt voor familiebezoeken.

Let op: toegang is alleen mogelijk vanaf 18 jaar en met geldig paspoort of ID kaart. Een rijbewijs is NIET voldoende

Hier kan je meer lezen over de verschillende bedrijven:

Curium, I-SEC, JRC, NRG|PALLAS en TNO

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Gegevens

Tel: 06-51587851
E-mail: hello@ehcampus.com
Website: https://ehcampus.com/

Adres
Westerduinweg 3
1755LE Petten

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.