Tot in maart 2025

Bezoekers

Het aanmelden als bezoeker voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is gesloten! Bekijk welke prachtige en innovatieve bedrijven zich aangemeld hadden.

357
Bedrijven doen al mee
Landscape
Landscape
Landscape
Landscape
Landscape
Landscape

Kom kijken!

Ben jij altijd al benieuwd geweest wat dat bedrijf bij jou om de hoek precies doet? Of op zoek naar een leuke baan of toffe stageplek? Bezoekers zijn voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen tussen 16 t/m 24 maart 2024 langs geweest bij prachtige en innovatieve bedrijven in onze regio.

“Je wordt altijd verrast als je binnenkijkt bij een bedrijf. Het is voor iedereen mooi en leerzaam, daarom slaat het ook zo goed aan.”
“Ik ben bij bedrijven geweest waar ik geïnteresseerd in ben om te solliciteren. Ik vond het heel prettig om de sfeer van deze bedrijven te proeven.”
“Superinteressant en beide bedrijven namen enorm veel moeite ons als bezoekers uitgebreid rond te leiden, te informeren en vragen te beantwoorden. Top!”
“In de huidige krappe arbeidsmarkt is het voor een herintreder de ideale manier om te netwerken.”
“Ik heb mijn bezoeken als erg leuk ervaren. Ieder bedrijf was weer anders, uiteraard, maar iedereen was zeer gastvrij.”
“ Zeer laagdrempelige manier om bij bedrijven binnen te komen; bedrijven waren alle zeer vriendelijk en belangstellend.”
“Leuk om een ‘kijkje in de keuken’ te mogen nemen. Deelnemende bedrijven waar ik ben geweest waren enthousiast en trots op hun bedrijf/organisatie.”
“ Leerzaam. Als je op zoek bent naar (ander) werk is dit een goede manier om iets van een bedrijf en de cultuur van het bedrijf te weten te komen.”

Bedrijven die meededen

Bekijk hier alle bedrijven

Deelnemende bedrijven

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien.

Bekijk een lijst van deelnemende bedrijven