Over Curium

Curium is wereldwijd de koploper in het produceren en leveren van nucleaire geneeskunde.

In de reactor van NRG worden isotopen geproduceerd, die Curium gebruikt voor het ontwikkelen en produceren van nucleaire geneeskunde. Makkelijk gezegd: NRG maakt de cacao en Curium de chocola. Dit is een belangrijke samenwerking om artsen en patiënten wereldwijd, te kunnen voorzien van nucleaire geneeskunde.

Onze producten worden gebruikt voor het stellen van diagnoses en therapie tegen kanker en andere afwijkingen. Het werken met radioactiviteit maakt onze werkomgeving specialistisch en uniek. Elk jaar worden er wereldwijd maar liefst 30 miljoen onderzoeken bij patiënten uitgevoerd met onze producten.

Wij bevinden ons grotendeels onopgemerkt in de duinen van Petten, maar wanneer je het terrein op komt, vind je jezelf op de Energy & Health Campus: een inspirerende plek die de thuisbasis is van vijf organisaties die werken aan nieuwe technologieën, duurzame energie en nucleaire geneesmiddelen.

Bij Curium werk je met producten en leer je processen die je nergens anders hebt. Samen met onze ruim 350 collega’s maken wij onze productie mogelijk. Wat ons drijft, is onze ‘no-nonsense’ mentaliteit en de logistieke uitdaging om de producten tijdig te leveren bij de ziekenhuizen en patiënten. Zie jij jezelf al werken binnen onze laagdrempelige en gedreven organisatie?

Bij Curium werken er mensen van mbo- tot wo-niveau. Benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Bekijk dan de vacatures voor banen en stages op onze website!

Op woensdag 20 maart en zaterdag 23 maart kan je langs komen op de Energy & Health Campus om van Curium meer te leren over onze processen en kennis te maken met onze medewerkers.

Wat is er te doen?

Curium is gevestigd op de Energy & Health Campus (EHC) in Petten. Tijdens de KBBBD stelt de EHC graag twee dagen het terrein open voor werkzoekenden en studenten. Een unieke kans om eens binnen te kijken op de campus. Door de bijzondere ontwikkelingen op de Energy & Health Campus, is het terrein besloten en niet zomaar toegankelijk, daarom is het noodzakelijk je van tevoren aan te melden voor een bezoek aan de EHC. Wij doen mee op woensdag 20 en zaterdag 23 maart. Je kan kiezen uit het ochtend- of middagprogramma.

Aanmeldprocedure: je kan je hier aanmelden. Zonder aanmelding is een bezoek niet mogelijk. Stap 1: kies het dagdeel dat je graag komt. Stap 2: kies een bedrijfsbezoek (als je dat wil). Er is helaas beperkt plek voor een bedrijfsbezoek.

Wat is er te doen: in ons Forum kan je meer informatie ophalen over de verschillende bedrijven op de EHC, je kan meedoen met 1 van de workshops of je gaat mee met een bedrijfsbezoek waar je je vooraf voor op hebt gegeven. Curium biedt per dagdeel 1 bedrijfsbezoek aan:

Woensdag 20 maart: als bezoeker van de KBBBD kun je een inkijkje krijgen in een van de nieuwe productiefaciliteiten van Curium waar radioactieve materialen verwerkt worden tot grondstof voor medicijnen. De faciliteit zal nog dit jaar in gebruik genomen worden. Een unieke kans, want als er eenmaal geproduceerd wordt, kun je er als bezoeker niet zomaar meer naar binnen.

Zaterdag 23 maart: als bezoeker van de KBBBD breng je een bezoek aan het vorig jaar geopende R&D laboratorium van Curium. In kleine groepjes worden er verschillende testjes gedaan, zo kijken we naar hoe radioactiviteit voor medische toepassingen gebruikt kunnen worden. Daarnaast gaan we chemische tests uitvoeren om te bepalen of het product veilig aan patiënten kan worden toegediend. Een unieke kans om te ervaren hoe Curium te werk gaat.

Let op: toegang is alleen mogelijk vanaf 18 jaar en met geldig paspoort of ID kaart. Een rijbewijs is NIET voldoende.

 

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Gegevens

E-mail: petten.recruitment@curiumpharma.com
Website: https://www.curiumpharma.com/nl/

Adres
Westerduinweg 3
1755LE Petten

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.