Over I-SEC

I-SEC is een wereldwijd gerenommeerd beveiligingsbedrijf. In Nederland werken wij met 1500 getrainde professionals die zich inzetten voor onze veiligheid. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van ‘hoog risico objecten’ zoals NRG en JRC en hebben een groot aandeel in het beveiligen van onze internationale luchthaven Schiphol.

I-SEC als werkgever
I-SEC heeft een uitgesproken beleid dat erop is gericht om een uitstekende werkgever te zijn. De communicatie intern is intensief en frequent, waardoor iedereen wordt gehoord en een stem heeft. Daarnaast is het functiehuis bij I-SEC door de medewerkers zelf ontwikkeld. Taken, rollen, functies, verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn door onze eigen mensen geformuleerd. We hebben dan ook als motto: Nummer 1 zijn voor de opdrachtgevers en nummer 1 zijn voor de werknemers.

Met goede communicatie schep je helderheid en duidelijkheid. Daarnaast bied je vertrouwen en krijg je vertrouwen terug. Op deze manier kunnen wij onze ambitie – namelijk, de nummer 1-positie in deze markt vasthouden en versterken – verder vormgeven. Iedereen is hier elke dag mee bezig. Rustig kan gesteld worden dat onze organisatie bestaat uit trotse en betrokken professionals.

I-SEC verzorgd o.a. de beveiliging op de Energy & Health Campus in Petten. I-SEC is aanwezig op woensdag 20 maart, in de hal van het Forum om jou meer te vertellen over I-SEC en het werken bij I-SEC. Mocht je voor die tijd meer informatie willen hebben, check dan onze website of neem contact met ons op.

Wat is er te doen?

I-SEC verzorgd o.a. de beveiliging op de Energy & Health Campus (EHC) in Petten.

Tijdens de KBBBD stelt de EHC graag twee dagen het terrein open voor werkzoekenden en studenten. Een unieke kans om eens binnen te kijken op de campus. Door de bijzondere ontwikkelingen op de Energy & Health Campus, is het terrein besloten en niet zomaar toegankelijk, daarom is het noodzakelijk je van tevoren aan te melden voor een bezoek aan de EHC. De EHC doet mee op woensdag 20 en zaterdag 23 maart. Je kan kiezen uit het ochtend- of middagprogramma.

I-SEC is aanwezig op woensdag 20 maart voor het ochtend- en middagprogramma.

Aanmeldprocedure: je kan je hier aanmelden. Zonder aanmelding is een bezoek niet mogelijk. Stap 1: kies het dagdeel dat je graag komt. Stap 2: kies een bedrijfsbezoek (als je dat wil). Er is helaas beperkt plek voor een bedrijfsbezoek.

Wat is er te doen: in ons Forum kan je meer informatie ophalen over de verschillende bedrijven op de EHC, je kan meedoen met 1 van de workshops of je gaat mee met een bedrijfsbezoek waar je je vooraf voor op hebt gegeven.

Let op: toegang is alleen mogelijk vanaf 18 jaar en met geldig paspoort of ID kaart. Een rijbewijs is NIET voldoende.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.