Over NRG|PALLAS

Elke dag worden ruim 30.000 mensen met hart- en vaatziekten en kanker geholpen met medische isotopen uit Petten. Wij zetten ons in voor de beschikbaarheid van medische isotopen voor nucleaire geneeskunde wereldwijd, nu en in de toekomst. De Hoge Flux Reactor en straks PALLAS voorziet in tweederde van de Europese behoefte aan medische isotopen. Voor Nederlandse ziekenhuizen is dit zelfs 80 procent. Onze rol in nucleaire geneeskunde omvat productie (HFR en PALLAS-reactor), verwerking (Nuclear Health Centre) en innovatie (FIELD-LAB) van medische isotopen, de grondstoffen voor nucleaire medicijnen.

NRG|PALLAS is een groeiend bedrijf waar inmiddels 800 collega’s, opgeleid in verschillende disciplines op mbo tot PhD niveau, werkzaam zijn. We zijn gevestigd in een prachtige omgeving in de duinen van Petten, waar we samen werken op het Energy & Health Campus aan mooie maatschappelijke bijdragen en innovatie. NRG|PALLAS kent een informele en collegiale werkcultuur, waarin investeren in onze medewerkers één van de belangrijkste sleutels tot ons succes is. Zo hebben wij ons ‘The Happiness Squad Team’ dat allerlei leuke en sportieve activiteiten organiseert om de saamhorigheid te stimuleren.

Zoek je werk in een technische omgeving met een internationaal en bijzonder karakter? Of heb je gewoon altijd al willen weten wat er allemaal bij ons gebeurt? Je bent welkom op woensdag 20 maart of zaterdag 23 maart voor het ochtend- of middagprogramma. Graag tot dan!

Wat is er te doen?

NRG|PALLAS is gevestigd op de Energy & Health Campus (EHC) in Petten. Door de bijzondere ontwikkelingen op de Energy & Health Campus, is het terrein besloten en niet zomaar toegankelijk. Tijdens de KBBBD stelt de EHC echter graag twee dagen het terrein open voor werkzoekenden en studenten. Een unieke kans om eens binnen te kijken op de campus. Het is noodzakelijk je van tevoren aan te melden voor een bezoek aan de EHC.

Aanmeldprocedure: je kan je hier aanmelden. Zonder aanmelding is een bezoek niet mogelijk. Stap 1: kies het dagdeel dat je graag komt. Stap 2: kies een bedrijfsbezoek (als je dat wil). Er is helaas beperkt plek voor een bedrijfsbezoek.

Wat is er te doen: in ons Forum kan je meer informatie ophalen over de verschillende bedrijven op de EHC, je kan meedoen met 1 van de workshops of je gaat mee met een bedrijfsbezoek waar je je vooraf voor op hebt gegeven. NRG|PALLAS heeft beide dagdelen, 2 bedrijfsbezoeken en 1 workshop.

Bedrijfsbezoek: breng een bezoek aan onze Centrale Werkplaats (CW) met een rondleiding langs ons geavanceerde machinepark. Kijk vanaf de duintop over de bouwsite van de PALLAS-reactor, laat je informeren over de laatste ontwikkelingen en hoe de nieuwe reactor er uit gaat zien. Dit is een greep uit de vele dingen die je kunt gaan zien bij NRG|PALLAS.

De workshop geeft uitleg over het splijtingsproces naar product. De workshop wordt gegeven door medewerkers die zelf werkzaam zijn bij de HFR. Ook zal er een mock-up variant van de HFR staan waar je omheen kan lopen om het goed te bekijken.

Let op: toegang is alleen mogelijk vanaf 18 jaar en met geldig paspoort of ID kaart. Een rijbewijs is NIET voldoende.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Gegevens

E-mail: gervers@nrg.eu
Website: https://www.nrg.eu/

Adres
Westerduinweg 3
1755LE Petten

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.