Over KBBBD

Kom kijken hoe onze regio werkt!

De “Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen” in Noord-Holland Noord is een jaarlijks terugkerend evenement dat bedrijven in de regio de kans biedt om hun deuren te openen voor geïnteresseerde bezoekers. Tijdens deze dagen kunnen mensen een kijkje achter de schermen nemen bij diverse organisaties, van lokale bedrijven tot grotere ondernemingen. Het doel van dit evenement is tweeledig: ten eerste, om de lokale omgeving een beter inzicht te geven in de verscheidenheid aan bedrijven en carrièremogelijkheden in hun omgeving, en ten tweede, om bedrijven in staat te stellen direct contact te leggen met potentiële werknemers, stagiairs, buren en zakelijke partners.

Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen kunnen bezoekers vaak rondleidingen volgen, presentaties bijwonen en in gesprek gaan met medewerkers om meer te leren over de bedrijfscultuur en de carrièrekansen die worden geboden. Het evenement draagt bij aan het versterken van de lokale economie en het creëren van een sterker netwerk tussen bedrijven en de buurt. Het is een waardevolle gelegenheid voor zowel bedrijven als individuen om hun banden te versterken en samen te werken aan een bloeiende zakelijke omgeving in Noord-Holland Noord.

Organiserende partijen

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een initiatief van WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, Ontwikkelingsbedrijf NHN, RPAnhn, de 17 gemeenten in Noord-Holland Noord, ondernemersverenigingen en onderwijsinstellingen. Na drie succesvolle edities in West-Friesland, werd het in 2022 tijd voor een regionale editie.

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) is uw aanspreekpunt als u op zoek bent naar personeel, meer wilt weten over subsidies en regelingen op hr-gebied en/of sociaal ondernemen. Onze dienstverlening is kosteloos en snel.

Ontwikkelingsbedrijf NHN is voor ondernemers een vast aanspreekpunt voor alle zaken die met ontwikkeling van de regio te maken hebben. We helpen ondernemers bij hun investeringen in de regio, we trekken nieuwe bedrijven aan door in te zetten op marketing en acquisitie en we dragen bij aan een verdere verbetering van het vestigingsklimaat.

Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid (RPAnhn) is een samenwerkingsverband tussen de overheid (17 gemeenten in NHN, UWV, Ontwikkelingsbedrijf NHN), werkgevers (VNO-NCW, Huis van het Werk), werknemers (FNV, CNV, VCP) en het onderwijs (Horizon College, Vonk, Inholland, samenwerkingsverbanden PRO-VSO). Samen voor een krachtige arbeidsmarkt waarin iedereen die kan werken, werkt.