Tot in maart 2025

Bedrijven

Heb jij een eigen bedrijf of organisatie of werk jij voor een van de mooie bedrijven in Noord-Holland Noord? Open dan jouw deuren tussen 15 t/m 22 maart 2025, nét als veel andere regionale bedrijven!

0
Bedrijven doen al mee
Landscape
Landscape
Landscape
Landscape

Trots op jouw bedrijf? Laat het zien!

Voor bedrijven is het dé uitgelezen kans om kennis te maken met nieuwe medewerkers, stagiairs, (nieuwe) klanten en de inwoners in Noord-Holland Noord. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Je bepaalt zelf op welke dag(en) en tijden jullie de deuren openen en wat jullie bezoekers willen laten zien. Van een uurtje open (presentatie, rondleiding en/of speeddate) tot de hele dag een inloop. Het aanmelden is gesloten.

Bedrijven die meededen

Bekijk hier alle bedrijven

“We hebben er twee nieuwe stagiaires aan overgehouden en veel positieve ambassadeurs. Zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar!”
“We laten mensen graag kennismaken met grensverleggende technologieën en de innovatieve bedrijven op de Energy & Health Campus (EHC). Hier werken iedere dag ruim 1.600 knappe koppen aan nucleaire ontwikkelingen voor de gezondheidszorg en de nieuwste ontwikkelingen in duurzame energie. Bijzondere bedrijven midden in de duinen van Petten aan de zee gericht op een duurzame toekomst voor onze volgende generaties. Een doel en een werkplek waar medewerkers trots op zijn.”
“Wij doen mee om meer inzicht te geven over wie wij zijn, wat wij doen en waarom je wellicht bij ons zou willen werken. Bezoekers zijn over het algemeen heel verrast als ze bij ons binnen komen. Ze wisten niet dat ons bedrijf zo groot is in Alkmaar, dat we ook wereldwijd actief zijn en dat er zoveel faciliteiten zijn voor werknemers.”
“De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen waren een mooie gelegenheid om met hulp van de organisatie ons bedrijf te presenteren bij een brede groep werkzoekenden. Wij verzorgden de invulling van de open dag en de organisatie de promotie daarvan.”
“Wij zijn net verhuisd naar een nieuw pand en in de regio nog niet heel bekend. Niet bij mensen die werk zoeken, maar ook bedrijven bij ons in de buurt kennen ons nog niet zo goed. Daarom deden we mee aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. En dat was heel geslaagd!”

Doe mee!

Accepteer marketing cookies om de video’s te bekijken.

Doe mee!

Accepteer marketing cookies om de video’s te bekijken.

Direct aanmelden als bedrijf

Ben jij trots op jouw bedrijf en wil je dat laten zien? KBBBD is dé uitgelezen kans om werkzoekenden, leerlingen, studenten, familie, vrienden en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met jouw bedrijf of organisatie! Het aanmelden is gesloten.

Blijf op de hoogte

Liever eerst contact?

Heb je vragen over het deelnemen aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen of de verschillende mogelijkheden? Vul het contactformulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op via de telefoon of e-mail.

Liever eerst contact