16 t/m 24 maart 2024

Bedrijven

Heb jij een eigen bedrijf of organisatie of werk jij voor een van de mooie bedrijven in Noord-Holland Noord? Open dan jouw deuren in 2024, nét als veel andere regionale bedrijven!

99
Bedrijven doen al mee
Landscape
Landscape
Landscape
Landscape

Trots op jouw bedrijf? Laat het zien!

Voor bedrijven is het dé uitgelezen kans om kennis te maken met nieuwe medewerkers, stagiairs, (nieuwe) klanten en de inwoners in Noord-Holland Noord. Want persoonlijk contact werkt altijd nog het beste! Je bepaalt zelf op welke dag(en) en tijden jullie de deuren openen en wat jullie bezoekers willen laten zien. Van een uurtje open (presentatie, rondleiding en/of speeddate) tot de hele dag een inloop.

“We hebben er twee nieuwe stagiaires aan overgehouden en veel positieve ambassadeurs. Zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar!”
“Wij doen mee om meer inzicht te geven over wie wij zijn, wat wij doen en waarom je wellicht bij ons zou willen werken. Bezoekers zijn over het algemeen heel verrast als ze bij ons binnen komen. Ze wisten niet dat ons bedrijf zo groot is in Alkmaar, dat we ook wereldwijd actief zijn en dat er zoveel faciliteiten zijn voor werknemers.”
“De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen waren een mooie gelegenheid om met hulp van de organisatie ons bedrijf te presenteren bij een brede groep werkzoekenden. Wij verzorgden de invulling en de organisatie de promotie daarvan.”
“Wij zijn net verhuisd naar een nieuw pand en in de regio nog niet heel bekend. Niet bij mensen die werk zoeken, maar ook bedrijven bij ons in de buurt kennen ons nog niet zo goed. Daarom deden we mee aan de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. En dat was heel geslaagd!”

Doe mee!

Accepteer marketing cookies om de video’s te bekijken.

Doe mee!

Accepteer marketing cookies om de video’s te bekijken.

Bedrijven die meedoen

Direct aanmelden als bedrijf

Ben jij trots op jouw bedrijf en wil je dat laten zien? Bedrijven kunnen zich vanaf 2 oktober aanmelden. KBBBD is dé uitgelezen kans om werkzoekenden, leerlingen, studenten, familie, vrienden en andere geïnteresseerden kennis te laten maken met jouw bedrijf of organisatie!

Meld je aan als bedrijf

Liever eerst contact?

Vragen over jouw deelname, de mogelijkheden tijdens de KBBBD of twijfel je?

Vul dan het contactformulier in. Een WSP-adviseur neemt contact met je op via de telefoon of de mail.

Liever eerst contact