FAQ

Hier vind je de meeste gestelde vragen van bedrijven en bezoekers. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een mail naar de organisatie.

Bedrijven

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een regionaal open bedrijven week van 9 dagen waarbij bedrijven hun deuren openen voor bezoekers. Het is een gelegenheid om potentiële werknemers, klanten en partners te ontmoeten en een kijkje achter de schermen te bieden.

Je kunt je bedrijf aanmelden via de aanmeldpagina op; Voor bedrijven. Klik hier voor de pagina.

Op deze pagina kun je zelf aangeven op welke dagen / dagdelen je je deuren opent en wat voor programma bezoekers kunnen verwachten.

Deelname biedt de mogelijkheid om jouw bedrijf te promoten, nieuwe contacten te leggen, potentiële werknemers aan te trekken en de gemeenschap te betrekken. Het kan ook bijdragen aan een positief imago van jouw bedrijf.

Nee, deelname is kosteloos.

Bezoekers

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen zijn een gelegenheid voor het publiek om een kijkje te nemen achter de schermen van verschillende bedrijven en organisaties in Noord-Holland Noord.

Ja, je kunt je aanmelden op de pagina aanmelden voor bezoekers; klik hier

Nee, er zijn geen kosten verbonden.

Jazeker kan dat. Bijna iedere organisatie is op zoek naar nieuwe medewerkers.

Op de pagina voor bezoekers vind je een kaart met alle deelnemende bedrijven! Zo heb je een mooi overzicht van de bedrijven bij jou in de buurt. Ook kun je bij het overzicht van de deelnemers filteren op dag of gemeente. Zo vind je bijvoorbeeld alle deelnemers in jouw gemeente. Of gebruik de zoekfunctie.

Algemeen

De KBBBD duren maar liefst 9 dagen, van 16 tot en met 24 maart 2024. Iedere organisatie kiest zelf op welke dagen ze hun deuren openen.

Bedrijven in heel Noord-Holland Noord kunnen meedoen. Je kunt bij het aanmelden als bezoeker op het overzichtskaartje zien waar het bedrijf is gevestigd.

Jazeker! De KBBBD zijn leuk voor jong en oud. Sommige bedrijven hebben zelfs speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd. Wil je hier meer over weten? De meeste bedrijven geven aan, wat voor activiteiten en programma ze aanbieden. De KBBBD zijn sowieso een mooie gelegenheid voor scholieren om te kijken wat voor verschillende bedrijven en banen er allemaal zijn en wat voor opleiding daarbij hoort.