ASSA ABLOY Entrance Systems

Metaal & Techniek

Over ASSA ABLOY Entrance Systems

ASSA ABLOY Entrance Systems is internationaal leverancier van alle soorten industriële toegangsoplossingen. Van overheaddeuren in bedrijfshallen en snelroldeuren in geconditioneerde ruimtes tot complete laad- en lossystemen in logistieke omgevingen. Met jarenlange ervaring en een compleet productaanbod hebben we voor iedere toegang innovatieve en duurzame oplossingen. Voor service en onderhoud zijn wij 24/7 bereikbaar en met ruim 100 monteurs op de Nederlandse wegen houden wij de deuren geopend.

Veel mensen kennen ASSA ABLOY nog als Crawford, een bekende naam in de regio. In 2011 is de holding van Crawford overgenomen door de ASSA ABLOY Group met een hoofdkantoor in Zweden. De verkoop- en serviceorganisatie in Heerhugowaard werkt onder een nieuwe naam, maar met dezelfde liefde voor industriële toegangsoplossingen.

Wat is er te doen?

Wij starten ons programma bij de vestiging van ASSA ABLOY Production aan de Marconistraat in Heerhugowaard. Na ontvangst met koffie (thee mag ook!) en iets lekkers, geven we een korte presentie. Daarna nemen we je graag mee onze productiehal in. Tijdens onze rondleiding krijg je een uniek kijkje in de productie van onze deuren. Onze collega’s beantwoorden ook graag je vragen. Na de rondleiding in onze productiehal aan de Marconistraat word je opgevangen door een ASSA ABLOY medewerker. Je wordt begeleid naar de vestiging aan de Kelvinstraat (500 meter afstand).

Direct aanmelden voor een rondleiding door de productievestiging (vanaf 16 jaar).

Ons Trainingscentrum aan de Kelvinstraat in Heerhugowaard wordt gebruikt om onze service monteurs op te leiden. Deze ruimte is normaliter niet toegankelijk voor publiek! Een van onze enthousiaste collega’s laat je graag onze industriële toegangsoplossingen zien. In het Trainingscentrum ziet je de verschillende deuren, van kleine fabrieksroldeur tot Megadoor hangardeur.

Na afloop van het bezoek aan het Trainingscentrum kun je kennis maken met collega’s van onze afdelingen zoals Sales, Operations, HR, Finance. Wellicht openen er ook deuren voor jou bij ASSA ABLOY! Kijk hier voor meer informatie over werken bij ASSA ABLOY Entrance Systems.

Video

Openingstijden

dinsdag 19 maart 2024
11.30 uur (aansluitend op rondleiding bij Productions om 10.00 uur))
15.30 uur (aansluitend op rondleiding bij Productions om 14.00 uur))
vrijdag 22 maart 2024
11.30 uur (aansluitend op rondleiding bij Productions om 10.00 uur))
15.30 uur (aansluitend op rondleiding bij Productions om 14.00 uur)

Gegevens

Tel: 088-0595500
E-mail: hr-bsi@assaabloy.com
Website: https://www.assaabloyentrance.com/nl/nl

Adres
Kelvinstraat 9
1704 RS Heerhugowaard

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.