ASSA ABLOY Entrance Systems Production NL BV

Metaal & Techniek

Over ASSA ABLOY Entrance Systems Production NL BV

ASSA ABLOY Entrance Systems is internationaal leverancier van alle soorten industriële toegangsoplossingen. Van overheaddeuren in bedrijfshallen en snelroldeuren in geconditioneerde ruimtes tot complete laad- en lossystemen in logistieke omgevingen. Met jarenlange ervaring en een compleet productaanbod hebben we voor iedere toegang innovatieve en duurzame oplossingen. Met circa 200 mensen produceren wij in Heerhugowaard overheaddeuren voor magazijnen, productiefaciliteiten en distributiecentra wereldwijd. 

Veel mensen kennen ASSA ABLOY nog als Crawford, een bekende naam in de regio. Inmiddels maken wij al een aantal jaren deel uit van de ASSA ABLOY Group, maar zijn we nog steeds de specialist in industriële paneeldeuren. Onze deuren zie je wereldwijd terug op diverse locaties, maar ook gewoon bij de supermarkt om de hoek. 

 

Wat is er te doen?

Wij starten ons programma bij de vestiging van ASSA ABLOY Production aan de Marconistraat in Heerhugowaard. Na ontvangst met koffie (thee mag ook!) en iets lekkers, geven we een korte presentie. Daarna nemen we je graag mee onze productiehal in. Tijdens onze rondleiding krijgt je een uniek kijkje in de productie van onze deuren. Onze collega’s beantwoorden ook graag je vragen.
Voor de rondleiding hanteren wij vanuit veiligheidsoogpunt een minimum leeftijd van 16 jaar. 

Wil je de deuren ook in werking zien? Na de rondleiding in onze productiehal aan de Marconistraat word je opgevangen door een ASSA ABLOY medewerker. Je wordt begeleid naar de vestiging aan de Kelvinstraat (500 meter afstand). In ons Trainingscentrum vertellen wij je graag meer over onze industriële toegangsoplossingen en ziet je de verschillende deuren, van kleine fabrieksroldeur tot Megadoor hangardeur. Wil je jezelf voor deze rondleiding ook aanmelden op deze pagina 

Kijk hier voor meer informatie over werken bij ASSA ABLOY Entrance Systems 

Video

Openingstijden

dinsdag 18 maart 2025
10.00 uur
14.00 uur
vrijdag 21 maart 2025
10.00 uur
14.00 uur

Gegevens

Tel: 072-5720701
E-mail: hr-support@assaabloy.com
Website: https://www.assaabloyentrance.com/nl/nl

Adres
Marconistraat 18
1704 RG Heerhugowaard

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in