Witte Constructie B.V.
(Schoorl)

Wat hebben wij u te bieden?

Neem een kijkje in onze moderne werkplaats aan de Rijksweg in Schoorl! Wij werken hier hard aan diverse staalconstructies en op maat gemaakte plantenbakken en houtopslagen van cortenstaal.

Bovendien is er de gelegenheid om in gesprek te gaan over werkmogelijkheden. Als erkend leerbedrijf bieden wij ook leer-werk-trajecten. Bij Witte Constructie staan we altijd open voor nieuwe enthousiaste collega’s die onze passie voor staal delen en met ons mee willen groeien!

Omschrijving bedrijf

‘Onze specialiteit is diversiteit.’ De mannen van Witte Constructie voeren projecten uit van iedere omvang voor een zeer diverse klantenkring. Zo leveren we onze producten en service aan o.a. de agrarische sector, infrarealisatie, baggeraars, offshore én diverse industrieën.

Daarnaast hebben we sinds 2018 ons eigen groeiende label ‘Garden of Steel’, waarmee we op maat gemaakte cortenstaal producten leveren aan zowel particulieren als bedrijven.

In onze hal van 950 m2 vind je alle machines en gereedschappen die nodig zijn om roest vast staal (RVS), cortenstaal, koper, aluminium, staal, messing en zink te bewerken. Genoeg plaats en materiaal om de meest uiteenlopende constructies te maken!

Witte Constructie B.V.

Witte Constructie B.V.
Rijksweg 4
1871 PC Schoorl
https://witteconstructie.nl
https://gardenofsteel.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • za 25/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Op zaterdag 25 maart 2023 tussen 08.00 en 14.00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.