Witte Constructie B.V.
(Schoorl )

Wat hebben wij u te bieden?

Veel mensen kennen ons pand langs de Rijksweg/N9 ter hoogte van Schoorl. Nu bieden wij u de mogelijkheid om ook een kijkje in onze moderne werkplaats te nemen.

Daarnaast is er de gelegenheid om in gesprek te gaan over de mogelijkheden voor werk. Als erkend leerbedrijf bieden wij ook leer-werk-trajecten. Bij Witte Constructie staan we altijd open voor nieuwe enthousiaste collega’s die onze passie voor staal delen en met ons mee willen groeien.

Omschrijving bedrijf

De mannen van Witte Constructie voeren projecten uit van iedere omvang voor een zeer diverse klantenkring. Zo leveren wij onze producten en service aan o.a. de agrarische sector, infrarealisatie, baggeraars, offshore en diverse industrieën.

Daarnaast hebben wij met Garden of Steel ons eigen groeiende label in cortenstalen producten die wij zowel direct aan particulieren als bedrijven leveren. (www.gardenofsteel.nl)

Op een oppervlakte van 950 m2 hebben wij alle machines en gereedschappen die nodig zijn om roest vast staal (RVS), cortenstaal, koper, aluminium, staal, messing en zink te kunnen bewerken. De hal biedt voldoende plaats voor het maken van de meest uiteenlopende constructies.

Witte Constructie B.V.

Witte Constructie B.V.
Rijksweg 4
1871 PC Schoorl
http://www.witteconstructie.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Zaterdag 26 maart van 08.00 - 14.00 uur.

Let op: Vanaf de Rijksweg hebben wij geen inrit. Als u de navigatie instelt op “Uitloop” komt u wel bij ons op het terrein terecht.

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Witte Constructie B.V. ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Witte Constructie B.V. gedeeld.