Witte Constructie B.V.

Metaal & Techniek

Over Witte Constructie B.V.

‘Onze specialiteit is diversiteit.’ De mannen van Witte Constructie voeren projecten uit van iedere omvang voor een zeer diverse klantenkring. Zo leveren we onze producten en service aan o.a. de agrarische sector, infrarealisatie, baggeraars, offshore én diverse industrieën.

Daarnaast hebben we sinds 2018 ons eigen groeiende label ‘Garden of Steel’, waarmee we op maat gemaakte cortenstaal producten leveren aan zowel particulieren als bedrijven.

In onze hal van 950 m2 vind je alle machines en gereedschappen die nodig zijn om roest vast staal (RVS), cortenstaal, koper, aluminium, staal, messing en zink te bewerken. Genoeg plaats en materiaal om de meest uiteenlopende constructies te maken!

Wat is er te doen?

Neem een kijkje in onze moderne werkplaats aan de Rijksweg in Schoorl! Wekelijks wordt hier hard gewerkt aan diverse staalconstructies en op maat gemaakte plantenbakken en houtopslagen van cortenstaal.

Bovendien is er de gelegenheid om in gesprek te gaan over werkmogelijkheden. Als erkend leerbedrijf bieden wij ook leer-werk-trajecten. Bij Witte Constructie staan we altijd open voor nieuwe enthousiaste collega’s die onze passie voor staal delen en met ons mee willen groeien!

Openingstijden

zaterdag 23 maart 2024
08.00 - 14.00 uur

Gegevens

Tel: 0226 785597
E-mail: info@witteconstructie.nl
Website: https://witteconstructie.nl

Adres
Rijksweg 4
1871 PC Schoorl

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.