Wij zijn MEO
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Als groeiende sociale onderneming zijn we altijd op zoek naar leuke samenwerkingen. Ben je op zoek naar een baan? Ken je misschien iemand die zoekt naar een baan? Wil je kijken naar andere vormen van samenwerking of lijkt het je leuk om gewoon eens te buurten? Kom langs! Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Omschrijving bedrijf

Even voorstellen: Aangenaam, wij zijn MEO. En we geloven in een arbeidsmarkt waar voor iedereen een plek is. Maar … hoe dan? Het lijkt misschien lastig, maar wij geloven dat het kán: een arbeidsmarkt met kansen voor iedereen. Wie je bent of wat je kunt wordt namelijk niet bepaald door hoe groot je rugzak is en waar deze mee gevuld is. Mooie dingen ontstaan waar mensen hun talent kunnen benutten. Wij willen je graag laten zien hoe, mét onze collega’s, klanten en partners. Kijk je mee?
Als koploper in sociaal ondernemen creëren we simpel gezegd banen voor mensen die minder makkelijk aan een baan komen. Zo komt de helft van onze collega’s uit een uitdagende situatie. Tegelijkertijd werken we ook met veel young professionals en ervaren krachten. Als mediabureau hebben een breed dienstpakket om onze klanten te helpen: webdesign, online marketing, grafische vormgeving, klantenservice, backoffice diensten en nog veel meer. Wij kunnen sociale organisaties daarbij helpen, zodat zij hun handen vrij hebben om zich te richten op de werkelijke doelen van hun organisatie. We bieden méér dan gemak en professionele dienstverlening: elke opdracht die wij oppakken, levert maatschappelijke winst op.

Wij zijn MEO

Wij zijn MEO
Helderseweg, 28
1817 BA Alkmaar
http://wijzijnmeo.nl

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Op donderdag 24 maart doen we 2 rondleidingen met een korte presentatie over MEO. Van 12:30 tot 13:30 en van 14:30 tot 15:30. Als je liever op een ander moment langskomt dan ben je van harte welkom voor aparte kennismaking.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.