Wij zijn MEO

Marketing & communicatie

Over Wij zijn MEO

Misschien heb je al gehoord dat we onze klanten blij maken met media-, backoffice- en frontoffice-diensten. Dat klopt! Maar wij zijn veel meer dan dat. We zijn innovatief. We zijn creatief. En we willen de wereld net een beetje mooier maken. 

We laten zien wat een media- en ondersteuningsbureau kán zijn. We laten zien wat een werkgever zou móéten zijn. We laten zien dat je succes in de wereld van media en ondersteuning kunt combineren met positieve impact op de maatschappij. Dus, als je op zoek bent naar een bureau dat méér doet dan alleen mooie dingen maken, dan ben je aan het juiste adres.   

Onze diensten als middel, een andere arbeidsmarkt als doel 

Wij danken ons succes aan de diversiteit van ons team: van ongezien talent tot young professionals en ervaren krachten. Maar naast de verschillen zijn er elementen die ons verbinden: we zetten voor elkaar altijd een stapje extra en zien iedereen als gelijken. Daarnaast zetten we samen steeds in op groei. Hiermee creëren we nieuwe kansen voor jou, maar ook voor de mensen die de kans anders misschien niet krijgen. Lees meer over werken bij MEO hier. 

Wat is er te doen?

Tijdens de kom binnen bij bedrijven dagen doen we 2 keer algemene presentatie over de baankansen bij MEO. We hopen op een combinatie van jong talent, ervaren krachten en ongezien talent. Want dat is precies waar we voor staan.

Dus komt vooral als je geïnteresseerd bent in:

  • Online marketing
  • Webdesign
  • Content marketing
  • Projectmanagement
  • Backoffice (als je bereid bent om naar Haarlem te gaan)

Video

Openingstijden

vrijdag 21 maart 2025
Vrijdagochtend: 10.00-11.30
Vrijdagmiddag: 13.00 - 14.30

Gegevens

Tel: 072-5114967
E-mail: info@wijzijnmeo.nl
Website: https://wijzijnmeo.nl

Adres
Helderseweg 28
1817BA Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in