Plymovent
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

In 2021 heeft Plymovent een podiumplek behaald (categorie grote bedrijven) in de Ondernemersverkiezing Noord-Holland. Wij kunnen met recht zeggen dat we een van de beste en leukste bedrijven van Noord-Holland zijn. Dat laten we natuurlijk graag aan jullie zien! Je krijgt een rondleiding door ons bedrijf; van ons kantoor tot warehouse en productiehal, met als afsluiter een hapje en drankje in onze eigen kroeg.

We hebben diverse openstaande vacatures en maken ook graag vrijblijvend kennis met jou. Als je interesse hebt in een van deze openstaande vacatures, laat het ons dan weten en dan vertellen we jou er meteen meer over.

Omschrijving bedrijf

Plymovent is een wereldwijde toonaangevende leverancier van producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnenlucht. Wij bieden hoogwaardige oplossingen die in de metaalverwerkende industrie las- en snijrook, slijpstof en olienevel verwijderen. Daarnaast bieden wij oplossingen die uitlaatgassen uit voertuigen afvangen en verwijderen. Onze producten dragen overal ter wereld in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is.

Plymovent

Plymovent
Koraalstraat 9
1812 RK Alkmaar
https://www.plymovent.nl/over-plymovent/over-plymovent

Wanneer kan ik op bezoek komen?

We zien je graag langskomen op woensdag 23 en donderdag 24 maart vanaf 13:30 uur tot 16:00 uur.

Wil je graag kennismaken maar komen deze dagen jou niet uit? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom! Als je een berichtje stuurt naar hr@plymovent.com of belt naar Denise op 0610037782 dan plannen we samen een persoonlijke afspraak in.

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Plymovent ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Plymovent gedeeld.