Over Plymovent

We care about the air you breathe…

Plymovent streeft naar een schone, veilige en gezonde werkomgeving voor iedereen. Daarom ontwerpen, produceren en leveren wij al bijna 50 jaar overal ter wereld producten, systemen en diensten voor de afzuiging en filtratie van vervuilde binnen lucht. Wij leveren hoogwaardige oplossingen voor lassers, metaalwerkers, brandweerlieden, monteurs in garages en andere werkenden die in een vervuilde werkplaats risico lopen. Onze producten dragen in belangrijke mate bij aan een werkplek die schoner, veiliger en gezonder is.

Met meer dan 350 collega’s zijn wij aanwezig in een groot aantal landen overal ter wereld. Met in Alkmaar ons hoofdkantoor hebben wij de ambitie om in 2025 een CO2 –neutrale onderneming te zijn. Aan ambities geen gebrek!

Op ons hoofdkantoor in Alkmaar (koraalstraat 9 op de Boekelermeer) vind je een groot magazijn, een productiehal en een kantoorgedeelte. Een grote verscheidenheid aan functie en werkzaamheden, allen onder 1 dak!

Onze kernwaarden helpen ons bij het maken van keuzes, het formuleren van onze doelen en het inspireren van de werknemers in onze organisatie. De volgende kernwaarden definiëren wat voor ons bij Plymovent belangrijk is:
– Customer First
– Don’t hold back and make it happen
– Passion to perform together

Werkgeluk & vitaliteit staat hoog op ons prioriteiten lijstje. Kom langs bij een bezoek aan Plymovent en we laten je het hele bedrijf zien (van de kroeg tot aan onze gym)!

Wat is er te doen?

Rondleiding door het hele bedrijf
Hapje/drankje in onze eigen kroeg
Zet 1 van onze producten in elkaar in onze productiehal
Doe mee met de Plymovent quiz en maak kans op een te gekke prijs!
Voor iedere bezoeker, plant Plymovent 1 boom. (via one tree planted)

 

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

dinsdag 19 maart 2024
09:00 tot 16:00
donderdag 21 maart 2024
09:00 tot 16:00 uur

Gegevens

Tel: 072 7504 684
E-mail: peopleandculture@plymovent.com
Website: https://www.plymovent.com

Adres
Koraalstraat 9
1812RK Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in