ESNW
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

In een rondleiding laten wij graag de verschillende facetten van ons bedrijf zien. Naast het ontstaan van ESNW en de groei naar een modern bedrijf vandaag de dag, geven we je een inkijkje in onze processen en hoe wij 24/7 onze klanten van service voorzien. Tussendoor bezoek je ons praktijklokaal waar onze praktijkopleider permanent collega’s traint aan de hand van alle demo toestellen. Tot slot showen we graag onze bedrijfsauto’s met de slimme oplossingen waar onze monteurs dagelijks mee op pad zijn.

Voor toekomstige collega’s geven we graag een extra toelichting over de opleidings- en trainingsmogelijkheden om bij ESNW aan de slag te gaan en verder te groeien. Of je nu al ervaring hebt in het vak of open staat voor een nieuwe carrière in de techniek.

Op zaterdag is er een aanvullend programma met verschillende cv-ketel leveranciers die informatie geven over de laatste ontwikkelingen op het gebied hybrid ready cv-ketels. Onze adviseurs staan deze dag paraat en kunnen direct een op maat gemaakte offerte aanbieden met een speciale korting. U hoeft hiervoor alleen foto’s mee te nemen van uw woning/schoorsteen, cv-toestel en kamerthermostaat.

Omschrijving bedrijf

Met ruim 110 medewerkers zorgen we er dagelijks voor dat onze klanten optimaal van hun verwarmings-, warm water- of ventilatietoestel kunnen genieten. Dat doen we niet alleen voor mensen met een geiser of cv-ketel; bij ESNW kunt ook voor andere toestellen terecht. Uw comfort is onze zorg!

Al 50 jaar is ESNW de grootste specialist in Noord-Holland voor het onderhouden en repareren van verwarmings-, warm water- en ventilatietoestellen. Onze vakmensen weten dus waar ze mee bezig zijn. Heeft uw cv-ketel een storing? Als u dit voor 21:00 aan ons doorgeeft, helpen we u dezelfde dag nog! Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een nieuw verwarmingstoestel of bent u op zoek naar besparingsadvies? Ook dan bent u bij ESNW aan het juiste adres!

ESNW

ESNW
James Wattstraat 29
1817 DC Alkmaar
http://www.esnw.nl
http://werkenbijesnw.nl

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • di 21/03/2023 - ochtend
  • vr 24/03/2023 - ochtend
  • za 25/03/2023 - ochtend, middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Op dinsdag en vrijdag start de rondleiding om 10:00 uur.

Zaterdag zijn we geopend van 10:00 t/m 16:00 uur. De rondleidingen starten dan om 11:00, 13:00 en 15:00 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.