Over ESNW C.V.

Al 50 jaar is ESNW de grootste specialist in Noord-Holland voor het onderhouden en repareren van verwarmings-, warm water- en ventilatietoestellen. Onze vakmensen weten dus waar ze mee bezig zijn. Met ruim 115 medewerkers zorgen we er dagelijks voor dat onze klanten niet in de kou komen te staan.

Start bij ESNW en groei door
ESNW hecht veel waarde aan de ontwikkelingen van haar medewerkers en biedt hiervoor een uitgebreid pakket aan trainings- en opleidingsmogelijkheden aan. Nog geen ervaring? Geen probleem. Zolang jij er zin in hebt, zullen wij het je leren! Met onze integere aanpak, kennis en jarenlange expertise streven wij naar service waar je energie van krijgt om samen verder te kunnen groeien.

Wat is er te doen?

Dit jaar hebben we een divers programma. Op zaterdag 16 maart zullen we beginnen met een presentatie van onze directeur waarin hij jullie allemaal van harte welkom heet. Vervolgens zullen we jullie een inkijkje geven in onze organisatie door middel van een rondleiding langs ons kantoor, opleidingscentrum, magazijn en laten wij jou trots onze werkbussen zien. Na afloop staan collega’s van verschillende afdelingen klaar om vragen te beantwoorden over hun ervaringen en werkzaamheden bij ESNW.

Wij richten ons deze dagen op werkzoekenden, maar mocht je niet alleen willen komen, hebben wij zaterdag ook rekening gehouden met de kleintjes. Naast de rondleiding zijn er deze dag namelijk ook diverse activiteiten:

  • Voor de kleintjes een malle molen, een kraampje met cadeautjes en een springkussen
  • Een popcornkraam
  • Tafelvoetbal, vier-op-een-rij en Air-hockey
  • Warme versnaperingen en (fris-)drankjes

Op dinsdag 19 maart staat onze deur weer wagenwijd voor jullie open. Na een presentatie en een rondleiding door ons bedrijf, staan er weer meerdere collega’s voor jullie klaar om al jullie vragen te beantwoorden. Uiteraard mogen een hapje en drankje ook deze dag niet ontbreken.

Op donderdag 21 maart verwelkomen we studenten uit de regio om hen te informeren over onze carrière- en opleidingsmogelijkheden. Deze dag geven wij een korte presentatie gevolgd door een rondleiding door het bedrijf en vertellen een aantal van onze collega’s over hun ervaring bij ESNW.

Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen, jij ook? 😉

Trouwens, wist je dat je bij ESNW kunt solliciteren zonder cv? Wij vinden je motivatie namelijk veel belangrijker dan je opleiding en ervaring! Neem je motivatiebrief dus voor de zekerheid mee, dan kun je deze na de open dag meteen bij ons achterlaten. Handig toch?

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

zaterdag 16 maart 2024
12:00 - 16:00
dinsdag 19 maart 2024
14:00 - 16:00
donderdag 21 maart 2024
13:00 - 15:00

Gegevens

Tel: 0725123134
E-mail: personeelszaken@esnw.nl
Website: https://www.esnw.nl

Adres
James Wattstraat 29
1817 DC Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in