EmpowerYou Loopbaanorganisatie
(Alkmaar)

Wat hebben wij u te bieden?

Haal het beste uit je loopbaan: kom net als in 2022 kennismaken met de coaches van EmpowerYou Loopbaanorganisatie!

Kom jij nog met plezier en voldoening uit je werk? Ga jij dit jaar echt stappen zetten om weer met energie aan het werk te blijven? Gun je je loopbaan een APK zonder direct je baan op te zeggen? Kom dan op speeddate met één van onze loopbaancoaches!

Deze speeddates kunnen zowel op ons kantoor als digitaal plaatsvinden en duren 45 minuten. Je krijgt hierdoor een goede indicatie op welke punten jij je loopbaan weer een boost kan geven.

Omschrijving bedrijf

Ben jij voorbereid op de toekomst en stuur je jouw loopbaan moeiteloos bij? Wij begeleiden en motiveren onze klanten om zelf de regie te pakken. We stimuleren ontwikkeling en flexibiliteit zodat talent en passie hand in hand gaan. Het vuur in een carrière terugvinden en de toekomst vol zelfvertrouwen en bezieling tegemoet gaan, dat is pas kracht.
De loopbaanbegeleiding die wij bieden, is voor iedereen die vooruit wil kijken. Zowel outplacementtrajecten als individuele coaching is bij ons mogelijk. Nieuwsgierigheid vinden wij van belang, dat noemen wij: Curiosity Coaching. Wanneer jouw vuur aangaat en je energie stroomt, is werk iets waar je door groeit en waar je naar uitkijkt. Want iedereen verdient die kans om het allerbeste uit zijn loopbaan te halen!

EmpowerYou Loopbaanorganisatie

EmpowerYou Loopbaanorganisatie
James Wattstraat 8-II
1817 DC Alkmaar
http://www.empoweryou.nl
https://empoweryou.nl/beroepskeuzetest/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Anders/overig

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • ma 20/03/2023 - ochtend, middag
  • di 21/03/2023 - ochtend, middag
  • wo 22/03/2023 - ochtend
  • do 23/03/2023 - ochtend, middag
  • vr 24/03/2023 - ochtend

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Geef je je op voor een speeddate, dan word je gebeld door Joke Bergh van onze Backoffice. Afhankelijk van jouw loopbaanvraag kiest zij welke coach het beste bij jou past. Samen bekijken we op welke dag/tijd jouw speeddate kan plaatsvinden.

Wil je een voorproefje? Maak alvast de Beroepskeuzetest op onze website.
Tot binnenkort bij EmpowerYou!

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.