EmpowerYou Loopbaanorganisatie

Zakelijke dienstverlening

Over EmpowerYou Loopbaanorganisatie

Ben jij voorbereid op de toekomst en stuur je jouw loopbaan moeiteloos bij? Wij begeleiden en motiveren onze klanten om zelf de regie te pakken. We stimuleren ontwikkeling en flexibiliteit zodat talent en passie hand in hand gaan. Het vuur in een carrière terugvinden en de toekomst vol zelfvertrouwen en bezieling tegemoet gaan, dat is pas in je kracht komen!

De loopbaanbegeleiding die wij bieden, is voor iedereen die vooruit wil kijken. Zowel outplacementtrajecten als individuele coaching is bij ons mogelijk. Nieuwsgierigheid vinden wij van belang, dat noemen we: Curiosity Coaching. Wanneer jouw vuur aangaat en je energie stroomt, is werk iets waar je door groeit en waar je naar uitkijkt. Want iedereen verdient die kans om het allerbeste uit zijn loopbaan te halen!

Wat is er te doen?

Kom op speeddate met één van onze loopbaancoaches!

Kom jij nog met plezier en voldoening uit je werk? Ga jij dit jaar echt stappen zetten om weer met energie aan het werk te blijven? Gun jij jouw loopbaan een APK zonder direct je baan op te zeggen?

De speeddate vindt zowel op ons kantoor als online plaats, net wat jou het beste schikt. Het duurt 45 minuten. Je krijgt een goede indicatie op welke punten jij je loopbaan een boost kan geven. Naast ruime ervaring als loopbaancoach heeft elke coach een eigen specialisatie. Denk o.a. aan ondernemer-/zzp-schap, teamcoaching, burn-outklachten, HSP/hooggevoeligheid en loopbaanswitch.

Na je opgave wordt je gebeld door Joke Bergh van onze Back Office. Samen spreken we een dag en tijd af voor jouw speeddate.

Tot binnenkort bij EmpowerYou!

Openingstijden

maandag 18 maart 2024
9:00-16:00
dinsdag 19 maart 2024
9:00-16:00
donderdag 21 maart 2024
9:00-16:00

Gegevens

Tel: 072-5128886
E-mail: info@empoweryou.nl
Website: https://empoweryou.nl/

Adres
James Wattstraat 8
1817 DC Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.