Donker Groen
(Heiloo)

Wat hebben wij u te bieden?

Werken in het groen is onlosmakelijk verbonden met ons klimaat. Wij geloven in de kracht van groen. Een groene omgeving creëert namelijk ruimte, geeft energie en draagt bij aan een positief leven. Daarom wordt het steeds belangrijker om buitenruimten duurzaam in te richten. Wij werken op een manier zoals de natuur het heeft bedacht! Dat idee zit al sinds de oprichting van ons bedrijf diepgeworteld in het DNA.

Onze organisatie is bezig aan een beweging waarmee we veranderen van een groenbedrijf naar een groen bedrijf. Groen heeft hier de betekenis van duurzaam en circulair. We willen in de toekomst volledig duurzaam opereren, dat wil zeggen zonder negatieve impact, maar met een herstellende bijdrage aan de aarde en alles wat daar op leeft.

Kom op 23 maart 2023 naar Groen is Nu in Heiloo! Tijdens deze dag presenteren wij ons aan jou. Wil jij weten wat het werken als hovenier, machinist, boomverzorger, medewerker groenvoorziening, maaimachinist, werkvoorbereider, calculator of inhoudt? Meld je dan nu aan voor een groene toekomst!

Omschrijving bedrijf

Al meer dan 60 jaar doen wij de aanleg en onderhoud van groen. Dit is het fundament van onze organisatie. Inmiddels is ons werkterrein veel breder geworden. We werken integraal, wat betekent dat we jouw beoogde groenproject zowel kunnen ontwerpen, aanleggen én onderhouden.

Donker Groen

Donker Groen
De Olvendijk 2a
1851 VN Heiloo
https://donkergroep.com/nl/donker-groen/
https://donkergroep.com/nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Ontvangen groepen leerlingen/studenten
  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • do 23/03/2023 - middag, avond

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Groen is Nu 2023 vindt plaats op donderdag 23 maart van 13.00 tot 19.00 op het mooie groene GGZ-terrein, De Olvendijk 2a, 1851 VN Heiloo. Aanmelden kan via: https://herenbos.nl/groen-is-nu-2023/

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.