Bravilor Bonamat B.V.
(Heerhugowaard)

Wat hebben wij u te bieden?

Kies jij voor ons?

Dan kies je voor een fijne werkplek met leuke collega's! Onze cultuur is open en iedereen gaat eerlijk en respectvol met elkaar om. Samen werken we hard en dagen we elkaar uit om continu te verbeteren. Kies je voor ons, dan kies je voor A great place to work.

We werken hard, dus is voldoende tijd voor rust en ontspanning ook belangrijk. Bij ons krijg je 40 vrije dagen per jaar.

Naast veel vrije tijd vinden we een goede beloning heel belangrijk. Daarnaast zorgen we ervoor dat je jezelf altijd kunt blijven ontwikkelen. Goede voorbeelden daarvan zijn onze opleidingsplekken voor leren/werken, ons young talent programma voor high potentials en de vele opleidingsmogelijkheden voor alle niveaus.

En om het voor iedereen nog leuker te maken, organiseren we door het jaar heen leuke activiteiten. Zo leer je je collega's goed kennen. Kortom, onze mensen doen ertoe!

Omschrijving bedrijf

Bravilor Bonamat is een toonaangevende fabrikant van filterkoffiemachines, espressomachines, koffievolautomaten en heetwaterapparatuur. Een familiebedrijf dat ruim 70 jaar bestaat. In dit tijdsbestek is het bedrijf uitgegroeid van groothandel in horecaproducten tot specialist en producent; een ontwikkelaar, fabrikant en leverancier met internationale allure en ambities.

Over de hele wereld wordt de lekkerste koffie gezet met machines van ons mooie familiebedrijf. Volledig ontwikkeld in ons eigen high-tech Innovation Centre en geproduceerd in onze moderne fabriek in Nederland (in Heerhugowaard) of in Polen.

Bravilor Bonamat B.V.

Bravilor Bonamat B.V.

Bravilor Bonamat B.V.

Bravilor Bonamat B.V.

Bravilor Bonamat B.V.
Pascalstraat 20
1704 RD Heerhugowaard
https://www.bravilor.com/nl-nl/
https://werkenbij.bravilor.com/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Leerwerkplek(ken)
  • Betaalde banen

Op welke dagen kunt u bij ons terecht?

  • di 21/03/2023 - middag

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Dinsdag 21 maart van 14:00 tot 17:00 uur

* Let op: er is geen vrije inloop, het programma duurt van 14:00 tot 17:00 uur en ontvangst is vanaf 13:45 uur.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.