Bravilor Bonamat B.V.

Metaal & Techniek

Over Bravilor Bonamat B.V.

Bravilor Bonamat is een fabrikant van filterkoffiemachines, espressomachines, koffievolautomaten en heetwaterapparatuur gevestigd in Heerhugowaard. Een familiebedrijf dat ruim 70 jaar bestaat en daar zijn we trots op.
Hier vind je alles onder één dak (wat vol zonnepanelen ligt overigens). Hoofdkantoor, Innovation Centre, fabriek en metal shop met ultramodern machinepark.
Er vinden bij ons veel metaalbewerkingsprocessen plaats, zoals kanten, lasersnijden, slijpen en ponsen. Naast de fabriek staat ons centrale magazijn. Het hebben van “alles onder één dak” is uniek in onze industrie en een zeer groot voordeel voor onze klanten.

 

Wat is er te doen?

Tijdens de KBBB-dagen stellen wij onze fabriek open voor publiek. We ontvangen jou met een kop koffie (thee mag uiteraard ook) en we starten vervolgens met een presentatie over wie we zijn en wat we precies op de Pascaalstraat 20 doen. Daarna zullen we een rondleiding maken door o.a. onze fabriek en Innovation Centre.  Na de rondleiding sluiten we af met een drankje en is er ruimte om meer informatie in te winnen over het bedrijf en de carrièremogelijkheden.

Er is sprake van een vast programma, dus vrije inloop is niet mogelijk.

Openingstijden

maandag 18 maart 2024
14:00 - 17:00

Gegevens

Tel: 0725751751
E-mail: hr@bravilor.com
Website: https://werkenbij.bravilor.com/

Adres
Pascalstraat 20
1704 RD Heerhugowaard

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in