Bejo
(Warmenhuizen)

Wat hebben wij u te bieden?

Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen open wij de deuren voor werkzoekenden. Bejo heeft vele mogelijkheden. Werken in de kassen, op het land, in het magazijn, op de heftruck, in de werkplaats, op kantoor of in het laboratorium. Bij Bejo is het mogelijk.
Wij nemen de bezoekers mee in het bedrijf waar zij een korte uitleg krijgen over de rol die Bejo als marktleider in de wereldwijde groentezaadhandel vervult. Daarna krijgt de groep tijdens de \'Seed Quality Tour\' een rondleiding door het bedrijf. Tijdens deze rondleiding vertelt een medewerker van Bejo alles over de reis van het zaad dat uit alle hoeken van de wereld bij ons binnenkomt in Warmenhuizen. Hier wordt het zaad beoordeeld op kwaliteit, gesorteerd en met verschillende technieken behandeld voordat het wordt verpakt en naar onze klanten wordt gestuurd.
Na deze tour is er voor de bezoekers de mogelijkheid om met verschillende medewerkers van Bejo in gesprek te gaan over de mogelijkheden die wij werkzoekenden te bieden hebben, natuurlijk onder het genot van koffie of thee met wat lekkers.

Omschrijving bedrijf

Bejo is een wereldspeler in groentezaden met ruim 2.200 medewerkers in 31 landen. Wij zijn een multinational, maar je zult merken dat Bejo van oudsher een familiebedrijf is. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, de medewerkers hebben een open, nuchtere houding en staan met beide benen op de grond.

Bejo

Bejo

Bejo

Bejo

Bejo
Trambaan 1
1749 CZ Warmenhuizen
https://www.werkenbijbejo.nl/
https://www.bejo.nl/

Welke soorten werk hebben wij u te bieden?

  • Stage(s)
  • Betaalde banen

Op welke tijd(en) kunnen wij u ontvangen?

Dit evenement is bedoeld voor werkzoekenden. Wie geintresseerd is in Bejo maar niet op zoek is naar een baan ontvangen wij graag tijdens de Bejo Open Dagen in september.

Wij ontvangen de bezoekers graag op;
Maandag 20 maart om 13.00 uur VOL!
Woensdag 22 maart om 13.00 uur VOL!
Vrijdag 24 maart om 9.30 uur VOL!
Het bezoek heeft een vaste aanvangstijd vanwege de invulling van het programma. Wij hebben geen vrije inloop en ontvangen alleen bezoekers die zich vooraf hebben aangemeld.
* Bejo is tijdens de KBBBD volledig in bedrijf en kan hierdoor niet meer dan 20 bezoekers per sessie ontvangen. Registreer daarom op tijd.

Bezoekers kunnen zich niet meer aanmelden.