Bejo

Agri, Land- & Tuinbouw

Over Bejo

Bejo is een wereldspeler in groentezaden, met meer dan 2.200 werknemers verspreid over 31 landen. Hoewel we een multinational zijn zul je merken dat Bejo van oudsher een familiebedrijf is. We koesteren onze werknemers, streven naar langetermijndoelen en hechten waarde aan duurzame relaties.

Wat begon als een bescheiden familiebedrijf is uitgegroeid tot een wereldwijd gerespecteerde onderneming, geworteld in de Nederlandse bodem. We blijven bescheiden, eigenzinnig, innovatief, betrokken en trots op onze gezamenlijke prestaties. Onze organisatie onderscheidt zich door haar vlakke structuur, waarbij medewerkers een open en pragmatische houding hebben.

Bij Bejo investeren we niet alleen in zaadveredeling, maar ook in de ontwikkeling van onze medewerkers, met een sterke nadruk op persoonlijke groei. We streven ernaar om een uitstekende werkgever te zijn, die mensen aan zich bindt door langdurige betrokkenheid te bevorderen. Dit realiseren we door aandacht te besteden aan medewerkers op elk punt van hun loopbaan.

Of je nu je vaardigheden wilt uitbreiden of jezelf wilt ontwikkelen, bij Bejo krijg je de ruimte en kansen die je nodig hebt. Onze Bejo Academy biedt veel mogelijkheden voor interne en externe cursussen en trainingen, variërend van professionele en technische kennis tot persoonlijke vaardigheden en bedrijfsspecifieke trainingen.

Van veredelaars tot bio-informatici, van operators tot vertegenwoordigers in de buitendienst en van gewasverzorgers tot IT-specialisten: binnen Bejo bieden we een grote diversiteit aan functies op verschillende niveaus. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die we jou kunnen bieden? Meld je dan aan en kom bij ons langs in Warmehuizen!

Wat is er te doen?

Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen opent Bejo haar deuren voor werkzoekenden. We vertellen geintresseerden graag over ons bedrijf, de grote diversiteit aan banen en mogelijkheden voor werkzoekenden.

Een bezoek aan Bejo biedt inzicht in de veredeling van groentezaden en internationale handel. We bespreken onze onderzoeken, het productieproces, en de stappen die nodig zijn om onze zaden gereed te maken voor transport naar telers over de hele wereld.

Dit jaar hebben we een gevarieerd programma. Op maandag 18 en vrijdag 22 maart bieden we een kijkje achter de schermen bij Bejo. Bezoekers worden ontvangen in ons ‘pakhuis’, waar zaden van over de hele wereld binnenkomen en worden verzonden. Op deze dagen krijg je inzicht in onze organisatie en een rondleiding door ons productieproces. Na afloop staan medewerkers van verschillende afdelingen klaar om vragen te beantwoorden over hun werk en de mogelijkheden.

Op woensdag 20 maart is er een speciale rondleiding in onze moderne kas. Op deze dag bespreken we het werken als gewasverzorger in de kas en op het veld. Als je groene vingers en interesse in het vak hebt, is deze dag ideaal voor jou. Na de rondleiding staan onze medewerkers klaar voor vragen.

Op donderdag 21 maart verwelkomen we scholieren en studenten uit de regio om hen te informeren over carrièremogelijkheden bij Bejo. Na een algemene presentatie volgt een rondleiding door het bedrijf, gevolgd door individuele gesprekken met onze medewerkers over hun werk. Tijdens deze dag bespreken we ook de mogelijkheden voor stages.

Wij richten ons deze dagen op werkzoekenden en ons programma is daarop samengesteld. De beschikbaarheid is beperkt en we kunnen per dag slechts een kleine groep ontvangen. Meld je snel aan om teleurstelling te voorkomen.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

maandag 17 maart 2025
Middag 13.00 - 16.00 uur
woensdag 19 maart 2025
Groen middag 13.00 - 16.00 uur
vrijdag 21 maart 2025
Ochtend 10.00 - 13.00 uur

Gegevens

E-mail: bas.burlage@bejo.nl
Website: https://www.werkenbijbejo.nl/

Adres
Trambaan 1
1749 CZ Warmenhuizen

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in