Aqualectra
(Heerhugowaard)

Wat hebben wij u te bieden?

Bij ons vind je plezier in je werk en passie voor techniek! We besteden veel aandacht aan je persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling en vinden het vooral belangrijk dat je het naar je zin hebt in je werk. We werken hard en zijn allemaal gemotiveerd om ons werk zo goed mogelijk uit te voeren. Hoewel we zo’n 125 medewerkers hebben, is onze cultuur nog steeds die van een familiebedrijf.

Onze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in ons bedrijfspand in Heerhugowaard. Wandkasten, vloerstaande kasten en verdeelsystemen worden in speciaal ingerichte werkplaatsen gebouwd. Onze productmanagers, projectleiders en engineers werken in kantoren die grenzen aan de werkplaatsen. Zo bestaat er een optimale afstemming tussen verkoop, werkvoorbereiding en productie.

Als corona het toelaat, schuiven we met Pasen weer gezamenlijk aan bij het paasontbijt en verdelen we tijdens het jaarlijkse kerstbuffet weer alle spullen die we het afgelopen jaar cadeau hebben gekregen.

Omschrijving bedrijf

Aqualectra is producent van hoogwaardige elektrische panelen en leverancier van kennis, diensten en totaaloplossingen voor onder andere energiedistributie, besturingstechniek, gebouwautomatisering en industriële automatisering.

Wij produceren besturingspanelen, motor control centers en middenspannings- en laagspanningsverdeelinrichtingen. We richten ons op marktsegmenten als Industrie, Infrastructuur, OEM en HVAC. Denk bijvoorbeeld aan installaties ten behoeve van bruggen en sluizen, riool- en drinkwaterzuivering, ziekenhuizen, voedselindustrie, sorteermachines, reuzenradinstallaties, energieopslag, veehouderij, melkrobots etc.

Aqualectra

Aqualectra
Flemingstraat 48
1704 SL Heerhugowaard
https://www.aqualectra.nl/

Wanneer kan ik op bezoek komen?

Dit jaar richten we ons specifiek op mensen die op zoek zijn naar een nieuwe werkomgeving. Ook stagiairs en studenten zijn van harte welkom.
We leiden je graag persoonlijk rond op dinsdagmiddag 22 maart of donderdagmiddag 24 maart. Meld je aan, dan maken we samen een concrete afspraak.

Aanmelden

Ja, ik wil graag op bezoek komen!

Velden met * zijn verplicht.

Uw gegevens
Aqualectra ontvangt uw gegevens en zal contact met u opnemen voor het verdere verloop.


Aanvullende informatie
Deze gegevens worden niet met Aqualectra gedeeld.