Over Aqualectra

Aqualectra is een van de grootste paneelbouwers van Europa en een merk van VINCI Energies. Wij leveren hoogwaardige elektrische panelen én de kennis en diensten voor totaaloplossingen in energiedistributie, besturingstechniek, gebouwautomatisering en industriële automatisering. Aqualectra is een plek met een sterk teamgevoel, waar we luisteren naar jouw ideeën en waar iedereen elkaar persoonlijk kent.

De kansen om jezelf uit te dagen en om door te groeien liggen voor het oprapen. Kijk ook eens op onze website wat we allemaal doen.

Wat bieden wij?

Een gemoedelijke sfeer met collega’s die voor elkaar klaarstaan: daar kun je op rekenen bij Aqualectra. Naast een goed salaris bieden we je een heel mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden en loopbaankansen. Alvast een sneak peek:

  • Een winstdelingsregeling, een aandelenspaarplan en een ruime overwerkvergoeding.
  • 40 vrije dagen.
  • Sportieve uitjes en leuke teamuitstapjes.

Plezier in je werk staat bij ons voorop! Doordat we businessunit van VINCI Energies Nederland zijn, krijg je volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Woon je wat verder weg? We zijn filevrij bereikbaar.

Wat is er te doen?

Kom gezellig een kop koffie of thee drinken op dinsdag 19 maart of woensdag 20 maart. Dan laten we je vol trots ons bedrijf zien. Als erkend leerbedrijf bieden wij leer-werk-trajecten. Stagiairs en studenten zijn van harte welkom.

Waar je ook staat in je carrière, bij Aqualectra werk je aan een mooie toekomst in de elektrotechniek.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

dinsdag 19 maart 2024
10.30 uur - 12.00 uur
woensdag 20 maart 2024
13.30 uur - 15.00 uur

Gegevens

Tel: 0885454800
E-mail: hr@aqualectra.nl
Website: https://www.aqualectra.nl

Adres
Flemingstraat 48
1704 SL Heerhugowaard

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in