Zorgorganisatie Stichting NIKO

Zorg & Welzijn

Over Zorgorganisatie Stichting NIKO

NIKO is een kleinschalige zorgorganisatie in Alkmaar-Zuid. Wij leveren persoonlijke zorg- en welzijnsdiensten aan met name ouderen vanuit onze kernwaarden Warm, Samen en Zichtbaar.

Bij NIKO bieden wij op meerdere manieren persoonlijke zorg aan. Wie zelfstandig woont maar daar enige hulp bij nodig heeft, kan bij het NIKO Wijkzorgteam terecht voor huishoudelijke of maatschappelijke ondersteuning en thuiszorg. Voor wie het niet langer lukt om zelfstandig te wonen, bieden wij een fijne woonomgeving op één van onze locaties met alle zorg, verpleging en begeleiding zoals gewenst of nodig is.

Binnen NIKO is er een gemoedelijke sfeer, geborgenheid en goede onderlinge communicatie. Samen realiseren we dagelijks een prettige woon- en werkomgeving met passende, professionele zorg en grote aandacht voor welzijn. Wij zijn altijd op zoek naar mensen met een hart voor de zorg.

Wat is er te doen?

Ben je geïnteresseerd om te gaan werken in de ouderenzorg? Of misschien ben je nieuwsgierig naar hoe het eraan toe gaat in onze locatie De Nieuwpoort? Wij houden dinsdagmiddag 19 maart Open Huis en je bent van harte welkom!

Er is gelegenheid om sfeer te proeven en om informatie in te winnen over werken bij NIKO, over het doen van vrijwilligerswerk bij NIKO en over onze opleidingsmogelijkheden. We geven je graag een rondleiding om te laten zien wat we doen.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

dinsdag 18 maart 2025
13.00 tot 17.00 uur

Gegevens

Tel: 072-5185000
E-mail: communicatie@stichtingniko.nl
Website: https://www.stichtingniko.nl/

Adres
Prins Alexanderstraat 25
1814 XK Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in