Witte Koeltechniek BV

Metaal & Techniek

Over Witte Koeltechniek BV

Witte Koeltechniek is een familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring in het koelvak. Wij combineren West-Friese nuchterheid en pragmatisme met kennis en liefde voor ons vak. Bij ons geen standaardoplossingen, maar installaties die passen bij de situatie en de wens van de klant. Ook op termijn. Installaties die leveren wat die klant nodig heeft, en wat is afgesproken. Dat maakt dat wij nu bijna een eeuw bestaan en dat steeds meer bedrijven, ook buiten Noord-Holland, voor ons kiezen. Witte Koeltechniek realiseert projecten in heel Nederland. En daarbuiten. Via ons zusterbedrijf Witte Engineering B.V. zijn we actief in landen als Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Portugal.

Waar we ook werken, Langedijk blijft de basis. Daar zijn we ‘groot’ geworden en voor die gemeenschap willen we graag iets terug doen. Zo zijn we hoofdsponsor van LSVV, actief in jaarlijks terugkerende (december) evenementen en bieden we jongeren uit de omgeving een kans werkervaring op te doen en een ‘cool’ vak te leren. We zijn erkend als leerbedrijf.

Witte Koeltechniek is F-gassen gecertificeerd conform de BRL 100 versie 2.0 en NVKL erkend specialist koudetechniek. Tevens zijn wij InstallQ gecertificeerd voor de E-installatiesector en VCA**.

Van advies naar plan. Van installatie naar service.

Witte Koeltechniek realiseert het hele proces. Van ontwerp tot realisatie en alles daarna.

Wat is er te doen?

Tijdens de KBBBD nemen wij je graag mee in de wereld van de koude techniek. Na een kennismaking en rondleiding op kantoor nemen we je mee naar een van onze klanten in de buurt. Dit geeft jou een kijkje in de wereld van de koude techniek!

Kun je niet langskomen op een van onderstaande momenten? Geen probleem! We komen graag met je in contact via info@lekkerkoud.nl om te kijken of we iets anders kunnen plannen.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

dinsdag 19 maart 2024
15:00 - 17:00
donderdag 21 maart 2024
15:00-17:00

Gegevens

E-mail: info@lekkerkoud.nl
Website: https://lekkerkoud.nl/

Adres
de mossel 53-55
1723 HX Noord-Scharwoude

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.