Over witkamp dienstverleners

Al meer dan veertig jaar komt Witkamp Dienstverleners als vertrouwde schoonmaakpartner over de vloer bij een keur aan bedrijven en organisaties. De nadruk ligt op Den Helder, maar ook elders in Noord-Holland zijn we als veelzijdige facilitaire dienstverlener actief. 

Trots op onze mensen

Onze ruim tachtig medewerkers vormen ons kapitaal. Daar gaan we zuinig mee om, onder meer door te zorgen voor schone en comfortabele bedrijfskleding, goed vervoer, modern gereedschap, verantwoorde schoonmaakmiddelen, en heldere instructies. Onze mensen zijn ervaren. Ze zijn in staat om ter plaatse zelfstandig problemen op te lossen of extra aanwijzingen in te winnen. De lijnen naar de mensen op ons kantoor in Den Helder zijn kort. Medewerkers van Witkamp Dienstverleners zijn goed in hun werk en ze hebben er zin in. Dat merk je als klant. En daar zijn we trots op.

Ook zijn we trots op het grote aantal langlopende klantrelaties dat we op de zakelijke markt onderhouden met een variëteit aan bedrijven en organisaties. De diversiteit is enorm: de Koninklijke Marine, Gemeente Den Helder, Damen Shipyards, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Curium Netherlands en Zorgcentrum Omring Noord. Daarnaast komen we over de vloer bij verzekerings- en advocatenkantoren en scholen. En uiteraard zijn we trots op onze hechte relatie met Bibliotheek School 7, de ‘huiskamer van Den Helder’, in 2018 bekroond met de internationale Public Library of the Year Award.

Ricardo en Alessandro Witkamp. Beiden draaien al sinds jongs af aan mee in de onderneming en kozen voor een opleiding Facilitair Management. Samen met Adri Witkamp vormen ze de directie van Witkamp Dienstverleners. Adri is financieel directeur, Ricardo is operationeel directeur Den Helder, Alessandro operationeel directeur Noord-Holland. De directie onderhoudt rechtstreeks contacten met alle klantrelaties, onder het motto: ‘we scoren graag een goede klant, maar dan wel voor een werkleven lang.

 

Wat is er te doen?

Vrijdag 22 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur tijdens “De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen” staat er bij ons een hoogwerker voor de deur waarin je mag ervaren hoe het is om op hoogte te werken. Binnen nodigen we je graag uit voor een bakje koffie met wat lekkers en eventueel een gesprekje over de diverse vacatures die wij open hebben staan.

We zien je graag op vrijdag 22 maart bij ons binnen.

Bekijk ook ons Instagram voor meer leuke foto’s en video’s @witkamp.dienstverleners

 

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

vrijdag 22 maart 2024
10.00 uur tot 16.00 uur

Gegevens

Tel: 0223-636517
E-mail: info@witkampdienstverleners.nl
Website: https://www.witkampdienstverleners.nl

Adres
Zeilmakersweg 1
1786 PE Den Helder

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.