WilgaerdenLeekerweideGroep

Zorg & Welzijn

Over WilgaerdenLeekerweideGroep

Wij vinden dat je je leven moet kunnen leiden zoals je wilt. Met soms wat ondersteuning. Als het kan, in je eigen omgeving. Met aandacht voor ieders verhaal. Professioneel en met respect. We bieden een complete lijn aan zorg, ondersteuning, begeleiding, behandeling en advies.

We zijn er voor jong en oud. Voor mensen met en zonder beperking. En voor mensen die voor korte tijd of voor langere tijd begeleiding nodig hebben. Alles kan. Daarnaast zijn we er voor partijen die, net als wij, mensen ondersteunen hun leven naar eigen inzicht en wensen vorm te geven: gemeentes, collega-dienstverleners en andere professionals. We delen met liefde onze expertise en ervaring. Want daar worden we allemaal beter van. En precies dát is ons doel. Samen kunnen we meer dan alleen.

WLGroep is voor jou een razend interessante werkgever. Omdat jij je binnen onze organisatie in de breedte en diepte kunt ontwikkelen. Wij bieden alles wat iemand nodig heeft zich te ontwikkelen en een prettig leven te leiden onder eigen regie. Die regie bieden wij jou ook in jouw ontwikkeling als medewerker van WLGroep.

Wat is er te doen?

Op vrijdag 22 maart van 12.00u tot 13.00u organiseren we een Proef-de-zorg-Lunch. Je kunt aanschuiven bij 3 verschillende tafels (max 12 personen per tafel) waarin je tijdens de lunch in gesprek kunt gaan met 3 medewerkers van WLGroep;

  • Medewerker ouderenzorg
  • Medewerker gehandicaptenzorg
  • Medewerker nachtdienst (ouderen- en/of gehandicaptenzorg)

Aanmelden gaat via werkenbij@wlgroep.nl

Ook nodigen we je van harte uit op onze Open dag op Zaterdag 16 maart van 13.000u tot 16.30u. Voor alle informatie Open dag 2024 – WilgaerdenLeekerweideGroep (wlgroep.nl)

 

Video

Openingstijden

vrijdag 21 maart 2025
12:00u - 13:00u

Gegevens

Tel: 088 – 045 1025
E-mail: werkenbij@wlgroep.nl
Website: https://www.werkenbijwlgroep.nl/

Adres
Verlengde Kerkweg 1
1687 CC Wognum

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in