Over Vomar Voordeelmarkt

Vomar staat voor Voordeelmarkt. Een voordeelmarkt zijn we al sinds 1968 toen vader en zoon Zwanenburg hun eerste winkel openden in IJmuiden. Nu, ruim 55 jaar later, zijn we nog steeds een familiebedrijf.

We behoren al jaren tot de snelst groeiende supermarkten van Nederland. Omdat we hard groeien in het aantal winkels, maar ook omdat er steeds meer klanten naar onze bestaande winkels komen. We hebben momenteel 96 winkels in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. We verwelkomen elke week maar liefst 1.400.000 klanten in deze winkels! In Alkmaar vind je ons hoofdkantoor, Distributiecentrum, Slagerij en Bakkerij.

Voordelen bieden we niet alleen aan onze klanten, maar ook aan onze collega’s. Deze voordelen zijn: werk waar je blij van wordt, een goed salaris en volop ontwikkel- en promotiekansen. Dus elke dag met plezier naar je werk én een goed salaris. Dat werkt in je voordeel!

Ben jij benieuwd naar werken bij Vomar? Lees hier alles over op werkenbij.vomar.nl of kom langs op de Kom Binnen Bij Bedrijven Dag! Hieronder lees je alles over wat er te doen is op deze dag.

Wat is er te doen?

Tijdens de KBBBD 2024 kan je bij Vomar Voordeelmarkt terecht voor een introductie in de wereld van Vomar. Aansluitend is er een rondleiding door ons Distributiecentrum en eigen Bakkerij waarbij je echt een kijkje in de keuken van Vomar kan nemen.

Wil je carrière maken? Dan investeren we ook graag in jou met ons uitgebreide opleidingsaanbod en bieden volop promotiekansen. Dus ben jij ook dol op promoties? Dan ben je bij Vomar als klant én collega aan het juiste adres.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

donderdag 21 maart 2024
10:00-11:00
11:00-12:00
12:00-13:00

Gegevens

Tel: 072-750 2200
E-mail: hrm@vomar.nl
Website: https://www.vomar.nl/

Adres
Opaalstraat 15
1812RH Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.