VluchtelingenWerk Nederland afdelingen Schagen en Hollands Kroon

Zorg & Welzijn

Over VluchtelingenWerk Nederland afdelingen Schagen en Hollands Kroon

VluchtelingenWerk Nederland komt op voor de rechten van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan.Met 12.500 vrijwilligers begeleiden we hen vanaf het moment van binnenkomst tot en met hun integratie.

Wat is er te doen?

Van harte welkom op ons kantoor in Schagen op vrijdag 22 maart van 9 tot 12 uur, voor locaties Hollands Kroon en Schagen van VluchtelingenWerk! Hier staan wij samen veel vrijwilligers klaar voor statushouders die in deze gemeenten komen wonen. We helpen ze om zich hier te vestigen en een leven op te bouwen. Dat doen we met hulp van stagiairs en vrijwilligers die coachen bij de integratie in de Nederlandse samenleving.

Tijdens de bedrijvendag willen wij u graag meer vertellen over de leefwereld van onze cliënten en waar zij in Nederland allemaal mee te maken krijgen. Onder het genot van een kop koffie of thee met wat lekkers leggen we graag uit wat we voor onze cliënten doen en laten we zien hoe mooi het bijvoorbeeld is om aan de slag te gaan als taalcoach. Het begint immers allemaal met het leren van de Nederlandse taal.

We laten een kort filmpje zien over het vrijwilligerswerk binnen VluchtelingenWerk en hopen dat u ook kennis kunt maken met enkele van onze cliënten, stagiairs en/of vrijwilligers. Graag tot ziens op vrijdagochtend  22 maart!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

vrijdag 22 maart 2024
9 - 12

Gegevens

Tel: 0613682290
E-mail: schagen@vluchtelingenwerk.nl
Website: https://www.vluchtelingenwerk.nl

Adres
Loet 10
1741 BP Schagen

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.