Vinçotte Nederland / KIWA

Anders/overig

Over Vinçotte Nederland / KIWA

Vincotte is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in Niet Destructief Onderzoek (NDO). Met een rijke geschiedenis en diepgaande expertise biedt Vincotte geavanceerde inspectiediensten om de integriteit van materialen en constructies te waarborgen.

Van ultrasoon- en magnetisch onderzoek tot digitale inspectietechnologieën, Vincotte staat bekend om haar innovatieve benaderingen. Het bedrijf combineert traditionele inspectiemethoden met cutting-edge technologie, waardoor ze betrouwbare inzichten leveren zonder schade aan materialen.

Met hooggekwalificeerd personeel en een wereldwijde aanwezigheid heeft Vincotte een reputatie opgebouwd als een vertrouwde partner in industrieën zoals energie, petrochemie en bouw. Hun toewijding aan kwaliteit en veiligheid maakt Vincotte een sleutelspeler in de wereld van Niet Destructief Onderzoek.

Wat is er te doen?

Je bent welkom bij Vinçotte tijdens de Bedrijvendagen, waar we je meenemen in de wereld van Niet Destructief Onderzoek (NDO). Van ouderwetse inspecties tot moderne snufjes, ontdek hoe we met geluidsgolven diep in materialen duiken om lassen te onderzoeken of wanddikte te bepalen en met magnetisch gedoe kleine indicaties laten zien in lassen die je anders niet ziet.

Met Rope Access voegen we een beetje avontuur toe, waar experts in de touwen klimmen om te checken of alles nog integer is op grote hoogten. Het is als een mix van de goede oude manier van inspecteren en de hippe nieuwe technologieën.

Laat je verrassen door deze reis door inspectieland, waar elk trucje een verhaaltje vertelt van slimheid, vernuft en steeds beter worden. Kom langs en ontdek hoe ze met een mix van traditioneel en modern de inspectiewereld een beetje op z’n kop zetten.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

zaterdag 16 maart 2024
10:00 tot 15:00

Gegevens

Tel: 088 472 2300
Website: https://www.vincotte.nl/nl/

Adres
Hazenkoog 39
1822BS Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in