Over Trainingscentrum Crescendo

Een praktische opleider met een nononsense mentaliteit.

Voor VCA en allerlei andere bouw en industrieopleidingen

Wat is er te doen?

Evenement Techniekdag bij Crescendo 2024

Op woensdag 20 maart 2024 staat de Techniekdag gepland bij Crescendo in Hoorn.  De openingstijden zijn van 10 tot 19 uur. Er wordt een looproute gemaakt waardoor alle bezoekers ook daadwerkelijk langs alle stands zijn geweest. Uiteraard is het mogelijk om machines mee te nemen echter blijven de achterdeuren gesloten om de beperkte warmte binnen te houden.

Om scholen te enthousiasmeren ook vooral dit evenement te bezoeken heeft Techniek Pact aangeboden eventueel een bus in te zetten om scholen in de gelegenheid te stellen naar Hoorn te komen. Dit geldt dan vooral voor scholen die verder van Hoorn komen. Op deze wijze kunnen de leerlingen zich nog beter oriënteren op eventuele vervolgopleiding en of beroepskeuzes. De deelnemende bedrijven laten de leerlingen en scholen kennis maken met de specifieke werkzaamheden en mogelijkheden. Met het kreet “Zien en doen !” kunnen de aanwezige bedrijven de bezoekers enthousiast maken voor een toekomst in de techniek. Voor de scholen maken we een woordpuzzel die de leerlingen uitdagen en waarmee men een prijs kan winnen.

Inmiddels hebben Tetrix, de techniekopleider en SPGNH als opleider voor de Infra zich aangemeld en zullen zeker aanwezig zijn. Dit is een enorme aanwinst voor deze dag.

Uiteraard is deze dag ook bedoeld voor alle volwassenen die een baan zoeken, geïnteresseerd zijn in de aanwezige bedrijven en iedereen die iets heeft met techniek in brede zin. Via diverse social media kanalen en op de digitale reclameborden rond Hoorn word er weer veel aandacht gegeven aan de Techniekdag.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

woensdag 20 maart 2024
10 -19 uur

Gegevens

Tel: 0229729430
E-mail: joop@traincrescendo.nl
Website: https://www.traincrescendo.nl

Adres
Neutronweg 1
1627 LG Hoorn

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.