Total Systems B.V.

Metaal & Techniek

Over Total Systems B.V.

Total Systems is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van geavanceerde, compleet geautomatiseerde machines en verwerkingslijnen voor de bloembollen- en bloemensector, de agrarische sector en de industrie.

Wij ontwerpen volgens de wensen van de klant een individuele machine of complete lijn op maat.
De vraag van de klant wordt vertaald in een 3D-ontwerp, waarna de productie van start gaat. Snelheid en kwaliteit zijn gewaarborgd doordat alles onder één dak gebeurt.

Wat is er te doen?

Ben je nieuwsgierig naar de technische sector of op zoek naar een inspirerende werkplek? Grijp dan nu je kans! Total Systems B.V. opent haar deuren voor geïnteresseerden tijdens de  ‘Kom Binnen bij Bedrijven’ dagen.

Wat kun je verwachten?
Ontdek de reis die onze projecten afleggen van idee tot realisatie. Onze medewerkers leiden je rond door onze tekenkamer, waar alle plannen tot leven komen, vervolgens door onze constructie werkplaats, onze spuitcabine en tot slot door onze montage werkplaats.

Voor wie?
Deze dag is perfect voor iedereen die geïnteresseerd is in techniek, innovatie en de maakindustrie. Of je nu een student, professional op zoek naar nieuwe uitdagingen, of gewoon nieuwsgierig bent, iedereen is welkom!

Praktische informatie:
Datum: vrijdag 22 maart
Tijd: 10:00 – 12:00 uur en 13:00 – 16:00 uur

Openingstijden

vrijdag 21 maart 2025
10:00 uur - 12:00 uur
13:00 uur - 16:00 uur

Gegevens

Tel: 0227-501211
E-mail: info@totalsystems.nl
Website: https://www.totalsystems.nl

Adres
Industrieweg 31
1775 PV Middenmeer

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in