Over Timmerfabriek Schouten

Timmerfabriek Schouten is de specialist op het gebied van vervaardiging van hardhouten ramen, deuren en kozijnen.

Timmerfabriek Schouten produceert kozijnen, ramen en deuren waar ambacht, ervaring en machinale technieken samenkomen en waar opdrachtgevers op kunnen rekenen. Dagelijks maken wij met veel passie onze producten. Waarbij we ons inzetten voor een correcte, tijdige levering van kwaliteitsproducten.

Wij leveren onze kozijnen aan particulieren en aannemers. Nieuwbouw, kleine en grote renovaties, restauraties en verbouwingen.

Als specialist op het gebied van afwijkende profilering kunnen wij voor iedere klant producten op maat leveren. Door deze specialisatie kunnen wij ons onderscheiden van concurrenten. Ook vervaardigen wij standaard profileringen, om iedereen van dienst te zijn. Hierbij worden de nieuwste technieken gebruikt waarin wij altijd blijven investeren. Hierdoor is het mogelijk om ramen, deuren en kozijnen op maat te ontwikkelen waarbij wij altijd de kwaliteit kunnen waarborgen.

Wij staan voor kwaliteit, uitstekende service, flexibiliteit en een persoonlijke benadering.

 

Wat is er te doen?

U krijgt een rondleiding door onze fabriek. U kunt een inkijkje nemen hoe een kozijn, raam, deur geproduceerd wordt vanaf de eerste stap tot het eindresultaat. ook kunt u onze nieuwe spuitrobot aan het werk zien. Voor de kinderen hebben we een speurtocht gemaakt, zodat zij spelenderwijs informatie en kennis verkrijgen over dit mooie vak.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

zaterdag 16 maart 2024
10-14 uur

Gegevens

E-mail: administratie@tifaschouten.nl
Website: https://www.tifaschouten.nl

Adres
Zaadmarkt 10
1681PD Zwaagdijk-Oost

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.