Tempo Trommels & Rollen B.V.

Metaal & Techniek

Over Tempo Trommels & Rollen B.V.

Al sinds 1988 is Tempo Trommels & Rollen in Nederland één van de grotere producenten van techniek in de regio met mooie Nederlandse en internationale klanten. Wij maken trommels en rollen voor o.a. transportbanden in diverse industrieën. We zijn constant bezig met innovatie en ontwikkelen met als doel het leveren van de beste kwaliteit en duurzame producten. Doordat we investeren in mens en machine zijn we in staat om klantgerichte oplossingen te bieden voor alle industrieën. Dus zie jij jezelf hierin werken, lees dan zeker even verder!

Wij willen als bedrijf graag midden in de samenleving staan waarin iedereen gelijk is en gelijke kansen heeft. Wat betekent dat voor jou?

Ons team bestaat uit ruim 40 enthousiaste medewerkers en we zijn op zoek naar nieuw talent, ben jij dit? In deze tijd is het belangrijk om gemotiveerde medewerkers te krijgen en te behouden. We proberen dan ook een plezierig werkklimaat te realiseren waar iedereen kan presteren en zich thuis voelt. Dit doen we door jou trainingen, scholing en begeleiding te geven en zo te zorgen dat je een echt vakmens wordt in een goed team.

Hou jij van: “eigen verantwoordelijkheid”, “werken naar kunnen” in combinatie met “vrijheid van handelen”? Ben je ook nog een leergierig en heb je ambitie? Dan pas je goed binnen onze gevarieerde productieteam!

Tempo Trommels & Rollen heeft een zeer modern machinepark voor allerhande metaalbewerkingen zoals CNC draaien, frezen, lassen en monteren. Dus mocht deze industrie en techniek jou interesseren, dan ben je bij ons zeker op je plek.

Via leerwerkplekken, stages of werkervaringsplaatsen leren we jou alles over het produceren van trommels en rollen. Kom gewoon eens kijken!

Spreekt dit je aan en wil je werken bij Tempo Trommels & Rollen? Check dan https://www.werkenbijruprobeheer.nl/vacatures voor al onze vacatures.

Wat is er te doen?

Je krijgt een rondleiding door onze ruime werkplaats met hierin de nieuwste draaibanken en krijg je een goed indruk van hoe een trommel en rol gemaakt worden. Onze enthousiaste medewerkers vertellen je graag over hun vakgebied. Je krijgt echt een kijkje in de keuken van een modern technisch bedrijf.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

dinsdag 19 maart 2024
12.00-16.00 uur
woensdag 20 maart 2024
12.00-16.00 uur
donderdag 21 maart 2024
12.00-16.00 uur
vrijdag 22 maart 2024
12.00-16.00 uur
zaterdag 23 maart 2024
08.00-12.00 uur

Gegevens

Tel: 0227-656127
E-mail: info@tempo-roll.nl
Website: https://www.tempo-roll.nl

Adres
Medemblikkersluisweg 6
1775 RH Middenmeer

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.