Strandhotel Het Hoge Duin

Horeca, Verblijfsrecreatie, Catering, Sport & Recreatie

Over Strandhotel Het Hoge Duin

De verbouwing en uitbreiding van Strandhotel Het Hoge Duin aan de Rijckert Aertszweg 50 in Wijk aan Zee nadert zijn voltooiing. En we mogen gerust zeggen dat het ‘t mooiste hotel van Nederland wordt. Met 116 ultra moderne kamers die van alle gemakken zijn voorzien, meer dan de helft met prachtig uitzicht op zee. 6 zalen voor vergaderingen en feesten van 5 tot 300 personen. Een restaurant met een waanzinnig panorama-uitzicht van Zandvoort tot aan Egmond aan Zee. En een Skybar die niet zou misstaan in een tophotel in New York. En dat allemaal gewoon in Wijk aan Zee! Het belooft één groot succes te worden!

Wat is er te doen?

Tijdens de “Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen” staan onze deuren wagenwijd open voor nieuwsgierige bezoekers en toekomstige teamleden. Je kunt alles bekijken tijdens een rondleiding. En dat is natuurlijk een ideale mogelijkheid om te bekijken of ‘Het Hoge Duin’ jouw nieuwe werkplek kan worden.

Want om al onze toekomstige gasten tevreden te stellen, hebben we aanpakkers nodig. Handen-uit-de-mouwen-types die willen werken in de receptie, de technische dienst, als housekeeping medewerker of als housekeeping supervisor, als ontbijtmedewerker, in de catering of ’s avonds in de bediening. Ook voor de jeugd van 15 tot 19 jaar hebben we genoeg te doen, bijvoorbeeld als afwasser of ontbijtmedewerker. Dus kom langs tijdens  de “Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen” en maak gerust een praatje met een van onze medewerkers.

En laten we eerlijk zijn; ons panorama-uitzicht is bijna net zo mooi als dat prachtige uitzicht op een nieuwe baan in ons hotel!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

zondag 16 maart 2025
11.00 tot 14.00 uur
zondag 23 maart 2025
11.00 tot 14.00 uur

Gegevens

Tel: 0251 374 202
E-mail: werken@zuiderduin.nl
Website: https://www.hethogeduin.nl/open-dagen

Adres
Rijckert Aertszweg 50
1949BD Wijk aan Zee

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in