Stichting Westfriese Bibliotheken

Anders/overig

Over Stichting Westfriese Bibliotheken

Bij de bibliotheek vinden we het belangrijk dat iedereen zo goed mogelijk deel kan nemen aan de samenleving. Daarvoor moet je de taal beheersen, het grotere plaatje begrijpen en om kunnen gaan met de computer en het internet. Ongeacht je leeftijd en je behoefte, kun je elk moment in je leven bij de bibliotheek terecht om je op deze vlakken te ontwikkelen.

Wat is er te doen?

De Stichting Westfriese Bibliotheken heeft elf vestigingen met ruime openingstijden voor bezoekers. Je kunt er boeken, tijdschriften, dvd’s en meer lenen. Ook zonder abonnement ben je welkom om gebruik te maken van de leestafel, werkplekken en collectie ter inzage. Bovendien kun je meedoen aan een van de vele activiteiten of je vragen stellen bij het Informatiepunt Digitale Overheid. Tijdens de KBBBD krijg je niet alleen te zien wat al onze bezoekers zien, maar krijg je ook een kijkje achter de schermen in de vestiging Stede Broec. Wat komt er allemaal bij kijken om een bibliotheekorganisatie te runnen? Laat je verrassen!

De bibliotheek is volop in ontwikkeling. Er zijn regelmatig vacatures die uiteenlopen van front office medewerker tot staf, van programmamaker tot lees- & mediaconsulent. Kijk ook eens naar vrijwilligerswerk bij de bibliotheek.

Openingstijden

donderdag 20 maart 2025
14.00-15.00 uur

Gegevens

Tel: 0228 743 943 (maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00 uur)
E-mail: klantenservice@westfriesebibliotheken.nl
Website: https://www.westfriesebibliotheken.nl/

Adres
Stationslaan 2
1611 KZ Bovenkarspel

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in