Stichting Welzijn Castricum

Zorg & Welzijn

Over Stichting Welzijn Castricum

Stichting Welzijn Castricum is er voor alle inwoners van Castricum. Dit doen wij middels onze visie Samen in verbinding door: zien, voorkomen en verder helpen.
Verbinding ontstaat door naar elkaar om te zien, zowel als inwoner als Welzijnsstichting. Mensen ontmoeten, samen praten, lachen en elkaar inspireren is een bewezen kernbehoefte voor een gelukkig bestaan. Welzijn Castricum zorgt, in samenwerking met prachtige netwerkpartners en ondersteund door fantastische vrijwilligers, voor een divers aanbod om mensen hier deel van uit te
laten maken. Voor iedereen: jong en oud en alle culturele achtergronden.

Samen met onze vrijwilligers proberen wij initiatieven van inwoners werkelijkheid te maken, mensen in contact met elkaar te brengen en aanbod te creëren, dat past bij de behoeften van de inwoners van de gemeente Castricum. Ook sluiten wij aan bij diverse themaweken die landelijk worden georganiseerd en uiteraard vindt u ook de activiteiten in de Week van de Eenzaamheid en NLdoet hier in terug.

Wij hopen mensen door de diversiteit aan aanbod meer mogelijkheden tot ontmoeting, verbinding en inspiratie te bieden. Kom eens naar een lunchlezing met diverse thema’s, een filmlunch, naar één van de wekelijkse inloopmogelijkheden of eet eens mee om nieuwe mensen te ontmoeten.

Wat is er te doen?

Altijd al vrijwilligerswerk willen doen, wellicht ook in het kader van re-integratie? Wil je weten of dit bij jou past?

Aantoonbare maatschappelijke betrokkenheid, kan je ook weer verder helpen met het vinden van een betaalde baan.

20 maart 2024 ben je tussen 13.00 – 17.00 uur welkom op het kantoor aan Dorpsstraat 30, Castricum. Kom langs en ontdek wat Stichting Welzijn Castricum voor jou als vrijwilliger kan betekenen.

Openingstijden

woensdag 20 maart 2024
13.00 - 17.00 uur

Gegevens

Adres
Dorpsstraat 30
1901EL Castricum

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.