Stichting Present Hollands Kroon

Zorg & Welzijn

Over Stichting Present Hollands Kroon

 

 

In veel plaatsen in Nederland zijn we Present. We hebben tientallen lokale stichtingen, zo ook in Hollands Kroon. Al vele vrijwilligers vonden via ons hun weg naar kortdurende projecten in hun eigen buurt of regio. Hun werk vormt een welkome aanvulling op de bestaande professionele hulpverlening. Daarbij is zo’n project doorgaans voor de hulpgever en de ontvanger verrijkend.

Via Present Hollands Kroon komen we bij veel mensen over de vloer. Tal van vrijwilligers gaan via ons voor een dag of dagdeel aan de slag. Opruimen, schoonmaken, schilderen of gewoon een bakje koffie en een luisterend oor. Het kan allemaal via Present.

Het Boetje van Present is een onderdeel van Present Hollands Kroon.

In Het Boetje van Present kan iedereen terecht voor goede tweedehands kleding, schoenen, laarzen, tassen, sieraden, linnengoed en gordijnen. Ook worden er op kleine schaal huishoudelijke artikelen aangeboden. Omdat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om een boek te kunnen kopen, is er een boekenhoek gecreëerd met tweedehands boeken, voor volwassenen en kinderen. Er zijn ook diverse gezelschapsspellen en puzzels beschikbaar.

Wat is er te doen?

Wij willen graag bekendheid voor onze organisatie, voor waar wij voor staan en wat wij doen voor de medemens.

We geloven dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. De kloof tussen die bereidheid en het daadwerkelijk in actie komen is voor veel mensen (te) groot. Er is een brug, een verbindende schakel nodig. Present wil die schakel zijn.

Missie

Een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

Visie

Een beweging op gang brengen in Nederland waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien.

Wij zijn op zoek naar gezinnen, bedrijven, families, sportverenigingen, kerken, studenten, vriendengroepen, die het ook leuk vinden om af en toe eens te helpen bij een praktisch project.

Lijkt het je leuk een dagdeel te helpen kom dan eens bij ons langs om je te laten informeren en kennis te komen maken met onze organisatie.

Wees welkom en neem een leuke goodiebag mee!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

dinsdag 19 maart 2024
10.00 tot 14.00
woensdag 20 maart 2024
10.00 tot 14.00
donderdag 21 maart 2024
10.00 tot 14 00
vrijdag 22 maart 2024
10.00 tot 14.00
zaterdag 23 maart 2024
10.00 tot 14.00

Gegevens

Tel: 06-37278921
E-mail: mira.meihuizen@presenthollandskroon.nl
Website: https://stichtingpresent.nl/hollandskroon/boetje/

Adres
Brugstraat 35
1775 BD Middenmeer

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.