STEMAR ENGINEERING BV

Metaal & Techniek

Over STEMAR ENGINEERING BV

Stemar Engineering is een onafhankelijk ingenieursbureau gevestigd in Alkmaar en opgericht in 1975. Wij werken al 46 jaar voor de (zware) industrie, onshore, offshore en constructiebedrijven. Wij onderscheiden ons door een scherp oog voor kwaliteit en veiligheid. De krachtige combinatie van betrouwbaarheid, professionaliteit en samenwerking resulteert in solide oplossingen voor de projecten van onze opdrachtgevers.

Missie: “Wij zetten een extra stap voor gezamenlijke oplossingen, die resulteren in betrouwbare projecten en een veilige samenleving.”

Visie: “Engineering zal een druk op knop worden, wij weten welke knop.”

Stemar ontwerpt high-end oplossingen en neemt de klant mee in het proces en de ontwikkelingen. We hebben in de loop der jaren een goede naam opgebouwd met het maken van geavanceerde technische berekeningen. We volgen ontwikkelingen en gaan voorop in het gebruik van nieuwe rekenmethoden en software updates.

Disciplines

Stemar Engineering specialiseert zich in verschillende disciplines die nauw met elkaar samenwerken. De kracht van Stemar Engineering is dat alle gespecialiseerde afdelingen onder één organisatie vallen. Door de nauwe samenwerking en middelgrote organisatie is er snel contact met de juiste specialist. Onze disciplines reiken van werktuigbouwkunde, piping, structural tot apparatenbouw en meer.

Openingstijden

vrijdag 22 maart 2024
11:00 start programma
zaterdag 23 maart 2024
10:00 - 14:00

Gegevens

Tel: 072 561 52 54
E-mail: info@stemar.com
Website: https://stemar.com

Adres
Berenkoog 32
1822BJ Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Er zijn geen beschikbare tijden meer om aan te melden voor dit bedrijf.