Stalen Deuren Meesters

Metaal & Techniek

Over Stalen Deuren Meesters

Wij zijn gespecialiseerd in staal. Onder onze pronkstukken vallen de stalen taatsdeur, stalen schuifdeur, stalen scharnierdeur, stalen balustrades, stalen trapleuningen en het stalen raamkozijn. Onze producten zijn handgemaakt en worden stuk voor stuk op maat gemaakt, zodat ze in elk interieur perfect tot hun recht komen. De kleur van het staal en de raamverdeling van de deuren is geheel naar eigen smaak samen te stellen. Bij ons in de showroom kunnen klanten terecht voor advies en inspiratie, zodat wij samen tot de beste oplossing komen om wensen te realiseren.  Dit doen wij met passie voor perfectie; wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is.
Onze meesters geloven in de kracht van maatwerk. Aan de hand van de ingemeten maten en het ontwerp op maat verzorgt één van de meesters een plan van aanpak voor een stalen deur of stalen raamkozijn.
Na een gedegen voorbereiding gaan wij in de werkplaats aan de slag. Tijdens dit proces hanteren wij een hoge afwerkingsgraad; élk detail moet kloppen. Onze montage-meesters monteren de stalen deur of het stalen kozijn op locatie.
Neem ook eens een kijkje op onze website op de pagina met onze gerealiseerde projecten.
U bent van harte welkom op ons bedrijf om diverse deuren te bekijken en de kwaliteit van onze producten te beoordelen.
Maar ook wanneer u interesse heeft om te werken in deze sector; ook dat is bespreekbaar.

Wat is er te doen?

Wij zien er naar uit om u rond te leiden door onze werkplaats, waar op ambachtelijke wijze gewerkt wordt met staal. Ook nemen wij een kijkje in de kantoorruimtes waar één en ander uitgedacht wordt. En natuurlijk een rondleiding door de showroom, waar wij over mooi beeldmateriaal beschikken en u zelf met deuren kunt schuiven en het gemak van een taatsdeur kunt ervaren. Uiteraard staan de koffie en thee klaar!

Fijn als u zich aanmeldt door een mail te sturen naar hallo@stalendeurenmeesters.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Openingstijden

dinsdag 18 maart 2025
13:30 uur tot 16:00 uur
donderdag 20 maart 2025
13:30 uur tot 16:00 uur

Gegevens

Tel: 0226451164
E-mail: admin@stalendeurenmeesters.nl
Website: https://www.stalendeurenmeesters.nl/

Adres
Braken 30
1713 GC Obdam

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in