Stadswerk072

Overheid & Semi-overheid

Over Stadswerk072

Stadswerk072 is de drijvende kracht achter het creëren van een veilige, schone, en groene leefomgeving voor de gemeente Alkmaar. Hierbij kan je denken aan het onderhoud en de aanleg van groen in parken, stadsreiniging, het onderhoud aan wegen, het aansluiten van riolering, het onderhouden van bruggen tot de herinrichting van een complete wijk. Maar daar houdt onze inzet niet op; we staan voor allerlei uitdagingen, waaronder klimaatverandering. Hoe zorgen we ook in de toekomst voor een fijne leefomgeving?

Bij Stadswerk072 nemen we het voortouw in cruciale vraagstukken zoals klimaatadaptatie, hittestress en het bevorderen van biodiversiteit. Als specialisten in het beheer, onderhoud en de ontwikkeling van de openbare ruimte zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. Hoe kunnen we slimmer en efficiënter werken? Een goed voorbeeld hiervan is onze dronepilot, waarbij we geavanceerde technologie inzetten om de openbare ruimte in kaart te brengen en om te zetten in bruikbare data. Of het gebruik van sensoren voor de gladheidsbestrijding.

Bij Stadswerk072 draait alles om meer doen voor onze leefomgeving. Ruim 200 toegewijde collega’s zetten zich dagelijks in voor dit maatschappelijk doel. Ben jij benieuwd naar Stadswerk072 en wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Kom dan langs tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen.

Wat is er te doen?

Tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen laten we graag ons mooie bedrijf zien met een rondleiding over het terrein. Na deze rondleiding is er de mogelijkheid om te speeddaten met onze collega’s van verschillende werkgebieden.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

donderdag 20 maart 2025
Rondleiding 15.00 - 16.00 uur
Rondleiding 16.00 - 17.00 uur

Gegevens

E-mail: info@stadswerk072.nl
Website: https://www.stadswerk072.nl/

Adres
Herculesstraat 71
1812 PE Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in