Spruit Aandrijftechniek

Metaal & Techniek

Over Spruit Aandrijftechniek

Wij houden de wereld in beweging!

Bij Spruit Aandrijftechniek B.V. leveren we producten en service voor alle draaiende delen.  Essentiele onderdelen zoals kettingen, lagers, koppelingen en v-snaren leggen we voor u bij ons op voorraad. Zo kunt u uw volledige machinepark met een gerust hart aan ons overlaten. Kostbare machines en installaties moeten productie blijven draaien. Meer leveren dan alleen standaard onderdelen voor je machines. Dat is wat onze specialisten drijft.

Wat is er te doen?

Bij Spruit Aandrijftechniek bieden we tijdens de KBBBD een scala aan boeiende en interactieve activiteiten aan. Onze activiteiten zijn zowel informatief als leuk, waardoor bezoekers de kans krijgen om zowel ons bedrijf als de fascinerende wereld van aandrijftechniek te verkennen. Hier is een overzicht van de activiteiten die je kunt verwachten:

Technische experts:

Onze deskundige medewerkers staan klaar om vragen te beantwoorden, technische inzichten te delen en diepgaande gesprekken te voeren over aandrijftechnologie.

Netwerkmogelijkheden:

Ontmoet het Spruit Aandrijftechniek-team en collega-bezoekers om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.
Leer meer over mogelijke samenwerkingskansen en ontdek hoe aandrijftechniek van invloed kan zijn op verschillende bedrijfssectoren.

Luister naar succesverhalen en casestudies van klanten die hebben geprofiteerd van de aandrijftechnologieën en oplossingen van Spruit Aandrijftechniek.
Ontdek praktische toepassingen en innovatieve oplossingen die we hebben geïmplementeerd in verschillende industrieën.Kortom, bij Spruit Aandrijftechniek zorgen we voor een boeiende en leerzame ervaring tijdens de KBBBD, waarbij bezoekers niet alleen plezier hebben met het graveren van sleutelhangers, maar ook een dieper inzicht krijgen in de fascinerende wereld van aandrijftechniek.

Carrierekansen

Wil na het bezoeken van ons prachtige bedrijf graag deel uitmaken van een dynamisch team dat de motor is achter innovatieve aandrijfoplossingen? Laat je dan informeren over de openstaande vacatures of kijk van tevoren eens op https://spruit.nl/vacatures/. Bij Spruit Aandrijftechniek krijg je niet alleen de kans om in beweging te komen met je carrière, maar ook om samen te werken aan technologische doorbraken die de wereld van aandrijftechniek vormgeven. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team!

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

donderdag 20 maart 2025
12:00-17:00
vrijdag 21 maart 2025
12:00-17:00

Gegevens

Tel: 0725412000
E-mail: info@spruit.nl
Website: https://www.spruit.nl

Adres
Ivoorstraat 4
1812RE Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in