Over SnelStart Software B.V.

Bij SnelStart bouwen we aan de toekomst. Aan die van onze klanten, onze partners en onszelf. We ontwikkelen innovatieve boekhoudsoftware waarmee we meer dan 100.000 ondernemers helpen hun administratie te automatiseren. Dat doen we al bijna 40 jaar,begonnenmet een kantoorop Texel en sinds2018 ook vanuit Alkmaar. We zijn een van origine familiebedrijf met grote ambities en dat merk je, er heerst een fijne familiecultuur op de werkvloer. Onze missie? Moeilijke dingen makkelijk maken. Daar zorgen we samen voor.  Happy employees, happy customers! Bouw jij mee aan onze gezamenlijke toekomst?

Wat is er te doen?

Wist jij dat Snelstart al 40 jaar één van de grootste boekhoudsoftware bedrijven bij jou om de hoek is (Alkmaar)? En wil jij weten met welke toffe dingen wij ons allemaal bezig houden?

Op maandagmiddag 18 maart staat onze deur wagenwijd voor jullie open. Na een welkomstpresentatie met een hapje en drankje in ons Grand Café, organiseren we een creatieve rondleiding door ons gebouw.

Later in de middag zetten we onze klantenservice afdeling in het zonnetje. Wat gebeurd er allemaal bij onze KCC en wat doe je zowel als klantadviseur? Een unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen met een interactieve opdracht. Uiteraard staan onze collega’s daarnaast klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen, jij ook? 😉

Video

Openingstijden

maandag 18 maart 2024
Van 16:00 tot 18:00 uur. Komt deze tijd je niet gelegen? Laat het ons weten via werken@snelstart.nl wat wel uitkomt!

Gegevens

Tel: +31 (0222) 36 30 60
E-mail: werken@snelstart.nl
Website: https://www.werkenbijsnelstart.nl/

Adres
Commeniusstraat 10
1817 Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in