SEW Energy B.V.

Metaal & Techniek

Over SEW Energy B.V.

SEW Energy ontwerpt, fabriceert en installeert de meest uiteenlopende leidingsystemenconstructiewerkenprocess-skidsE&I-installaties en een groot aantal ‘speciale producten’. Alle opdrachten zijn custom made, vaak (zeer) complex en dienen te voldoen aan hoge kwaliteitseisen waaronder certificeringen. Montage wordt uitgevoerd door eigen teams aan boord van de olie- en gasproductieplatforms op de Noordzee of op landlocaties.

SEW is in toenemende mate actief in werkzaamheden op landlocaties en het verwerven en uitvoeren van opdrachten voor de internationale markt.

Werken bij SEW betekent werken in een ambitieus en gedreven bedrijf. Wij bieden ons team een transparante en uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Ons team bestaat uit circa 80 kwaliteit- en klant gedreven professionals die gaan voor het beste resultaat. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en op zoek gaan naar continue verbetering is voor   ons vanzelfsprekend.

Wij staan voor STERK²:

  • Samen: Wij zetten ons gezamenlijk in om ons doel te bereiken. Hierbij delen en combineren wij onze vaardigheden en kennis.
  • Transparant: Wij zijn open en duidelijk in onze communicatie- en informatievoorziening.
  • Eigen verantwoordelijkheid: Wij zijn proactief en nemen onze taken serieus door ons te blijven ontwikkelen en onze kennis te delen.
  • Resultaatgericht: Wij lossen het op, maken het af en verdienen onszelf terug. 
  • Kwaliteit & Klantgedreven : Wij staan voor hoge kwaliteit en verdiepen ons in de (interne) klant zodat wij met de beste oplossing komen. Hierbij verliezen wij veiligheid en zorg voor mens en milieu niet uit het oog en blijft dit hoog in ons vaandel staan. 

Wat is er te doen?

Rondleiding door het bedrijf

Hapje & drankje

 

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Video

Openingstijden

zaterdag 22 maart 2025
10.00-14.00 uur

Gegevens

Tel: 0226 310 000
E-mail: info@seworks.nl
Website: https://seworks.nl/

Adres
Aalbos 6
1721PL Broek op Langedijk

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in