SED organisatie

Overheid & Semi-overheid

Over SED organisatie

De SED organisatie is ontstaan vanuit de ambtelijke fusie van de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen en Drechterland. Met ongeveer 450 collega’s verzorgen wij de ondersteuning van de colleges en de dienstverlening in de drie gemeenten. Een veelzijdige en interessante organisatie waar we ons afwisselend inzetten voor bijvoorbeeld een historische binnenstad, landelijk buitengebied of een nieuwbouwwijk. We spelen in op de veranderingen in de maatschappij, de rol van de overheid daarin en de roep vanuit de samenleving om transparantie. Zo werken we met elkaar aan een prettige en veilige woon-, werk- en leefomgeving voor onze inwoners en ondernemers.

Wat is er te doen?

Op 21 maart 2024 gaan onze deuren wagenwijd open en ben je van harte uitgenodigd voor een uniek kijkje achter de schermen bij de SED organisatie! Benieuwd naar wat er achter de schermen gebeurt voor onze SED gemeenten? Dit is jouw kans om het te ontdekken.

Buiten laten onze collega’s van de buitendienst zien met wat voor machines zij werken. We vertellen onder andere over hoe we cybercrime aanpakken en je kunt het team van Openbare Orde en Veiligheid helpen met het oplossen van een duistere zaak. Ontdek ons prachtige gemeentehuis en breng een bezoek aan het torentje, waar u een adembenemend uitzicht hebt over Drechterland.

Maar dat is nog niet alles! Wist je dat wij heel veel vakgebieden onder één dak hebben? We staan klaar om onze ervaringen te delen, variërend van het besturen van zware machines, het in kaart brengen van de verschillende leef- en werkgebieden tot het werken voor privacy.

Alles is gratis toegankelijk en er zijn twee mogelijkheden om ons te bezoeken:

  • Tijdstip 1: 15:00 tot 17.00 uur
  • Tijdstip 2: 18.30 tot 20.30 uur

Het event wordt georganiseerd vanuit de drie gemeenten en vindt dit jaar plaats in het gemeentehuis van Drechterland, gevestigd: Raadhuisplein 1 in Hoogkarspel. Voor een hapje en drankje zorgen we ook.

Wij ontvangen ook groepen leerlingen/studenten.

Openingstijden

donderdag 20 maart 2025
15:00 tot 17:00
18:30 tot 20:30

Gegevens

Tel: 0228 534 000
E-mail: HR@sed-wf.nl
Website: https://www.sed-organisatie.nl/

Adres
Raadhuisplein 1
1616 AV Hoogkarspel

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in