Over SCW

Wij geloven in de drive van mensen, de kracht van wetenschap en technologie. Deze drie komen samen en zorgen ervoor dat wij onze missie kunnen volbrengen: bijdragen aan de afkoeling van de aarde.

We ontwikkelen baanbrekende technologieën met grote impact. Een werkwijze die ingrijpt op de energietransitie, op de circulaire economie, op het klimaat; en daarmee op onze toekomst.

Bij SCW werken we dagelijks als team om bij onze bijdrage te leveren aan de afkoeling van de aarde. Dit doen we door CO₂ op te slaan in permanente vaste stoffen. Ook hebben we een unieke technologie ontwikkeld waarbij een natuurlijk proces nabootsen en we van afvalstromen, groen gas produceren!

Ben je op zoek naar werk dat je uitdaagt? Misschien is dit wel wat voor jou. We werken bij SCW zelf organiserend, vanuit verschillende rollen, wat veel vrijheid en verantwoordelijkheid betekent voor elke collega. Zie je jezelf tof werk doen? Neem dan met ons contact op of bekijk de vacatures op onze website https://careers.scwsystems.com.

Nieuwsgierig hoe onze collega’s ervaren om bij SCW te werken? Check een van onze toffe filmpjes kijken. https://www.youtube.com/channel/UCBnWPpK1yjduQaZZX0Ghgdw

Wat is er te doen?

De informatieronde zal specifiek voor technici zijn ingericht. Het tijdslot is voor technici die interesse hebben om met innovatieve technologieën te werken die bijdragen aan afkoeling van de aarde.

Video

Openingstijden

vrijdag 22 maart 2024
11:00 - 13:00

Gegevens

Tel: +31617744319
E-mail: george.helderman@scwsystems.com
Website: https://careers.scwsystems.com/o/technicus-monteur-2024

Adres
Diamantweg 36
1812 RC Alkmaar

Aanmelden voor dit bedrijf

Heb je al een bezoekersaccount? Log in